FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - OŢELUL, DUMINICĂ, 16:00

Marius Stan le răspunde lui Iancu şi Porumboiu: "Aceşti loseri să cîştige şi ei ceva înainte să vorbească"

Marius Stan
Marius Stan

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 20:09

Atacaţi din toate părţile din cauza lipsei de rezultate din Liga Campionilor, gălăţenii încearcă să se apere pe baza titlului cîştigat anul trecut.

Cel mai vehement a fost preşedintele Marius Stan, care a ţinut să le răspundă lui Adrian Porumboiu şi Marian Iancu, după ce aceştia au spus că echipele lor s-ar fi descurcat mult mai bine în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

"Nu mi-am permis niciodată să fac aprecieri despre o altă echipă, decenţa îţi impune să te abţii. Aud foarte mulţi perdanţi, looseri pot să le spun, că dacă ar fi fost ei... Pentru asta trebuia mai întâi să câştige ceva, nu s-a întâmplat şi de aceea ar fi bine să tacă sau să vorbească despre echipele lor.

Sînt extrem de mândru pentru că am participat la o asemenea competiţie. Echipa a muncit şi a dat tot ce a putut pe teren, este o mâhnire că nu am reuşit să luăm puncte, dar trebuie să vedem la ce nivel este fotbalul românesc şi suntem departe de ceea ce înseamnă investiţii şi infrastructură, nu avem niciun fel de strategie", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a discutat şi situaţia jucătorilor care nu vor să-şi mai prelungească înţelegerile cu Oţelul.

"E posibil să ne despărţim de Antal, poate Oţelul nici nu mai vrea să semneze un nou angajament cu el până la finalul anului. Cu ceilalţi vom negocia în continuare, cu Iorga şi Sîrghi nu cred că vor fi probleme, însă mai avem un semn de întrebare referitor la situaţia lui Ibeh, vom discuta şi cu Dorinel dacă îi vom prelungi sau nu cotractul.

Nu ne-am pus problema unde să îl vindem pe Antal, el trebuie să-şi găsească echipă, dar e posibil să fie pus pe lista de transferuri încă de pe acum, că să putem câştiga ceva şi noi. Ca să îmi treacă supărarea trebuie să facă ceva deosebit: să fie un om normal", a mai spus Marius Stan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (117)
iulian_luk
iulian_luk  •  28 Noiembrie 2011, 20:43
Postat de iptdorin pe 25 Noiembrie 2011, 12:09

pana acu ceva timp l-am apreciat pe stan,pana la urma,in europa se vede daca ai valoaare sau nu,atunci cand nu te mai arbitreaza hategan sau mai stiu eu cine.si vorbeste de infrastructura si de strategie.pai cine nu la lasat sa investeasca?din ce stiu eu au luat o suma frumusica...

Esti o vaca inculta. CE DRAQ NU INTELEGI TaMpItUlE, DACA STAN VREA SA CUMPERE HARTIE IGIENICA LA W.C.-URILE CLUBULUI, TREBUIE SA CEARA APROBAREA Consiliului de Administratie. ESTE PREA GREU DE INTELES PENTRU TINE ? ESTI PLIN DE VENIN INCULTULE. AI GRIJA SA NU ITI MUSTI BUZELE CA MORI DRAQULUI DE MANA TA CAP DE PESTE !

mateuts37
mateuts37  •  26 Noiembrie 2011, 20:11
Postat de sorinolariu pe 25 Noiembrie 2011, 07:39

Si sa nu uit... adevarata valoare a Otelului se vede in campionatul asta, acum, cand nu mai merge cu mismashurile fiindca mircea sandu e cam strans cu usa. Un campionat fara Craiova, Bistrita sau Timisoara,, dar plin de alde Chiajna si Mioveni. Un campionat in care asa-zisa campioana se zbate pe la mijlocul clasamentului.

poate vrei un campionat cu Branestiul, buzaul sau fulgerul bragadiru ))

mateuts37
mateuts37  •  26 Noiembrie 2011, 20:10
Postat de dunhill2009 pe 25 Noiembrie 2011, 10:45

voi otelarii.. tot nu intelegeti ce spunem noi cei care sunt anti-otelul.... si dc am ajuns anti-otelul... noi nu vedem fotbal din partea "campionei romaniei" ... m-am uitat la vreo 2 meciuri din ucl... si mi s-a parut ca sunteti penibili.... imi venea sa rad cum se impiedicau jucatorii pe teren... nu e de mirare ca aveti 0 puncte si 3 goluri. pe cand de cealalta parte ...ma refer la vaslui ... te incanta fotbalul... vezi spectacol... in timp ce joaca cu echipe precum sporting sau lazio . nu-si au rost comentariile despre patroni... pana la urma pe noi toti suporterii ... ne intereseaza sa vedem fotbal... si atat ....eu unul vreau sa vad spectacol...

daca taceai, filozof ramaneai..am vrut sa vad un meci frumos si la recomandarea ta m-am uitat la primul meci al Vasluiului...cu Sportul ))))))))))))))))))) SHI m-a incantat rezultatul

Vezi toate comentariile (117)
Comentează