FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Marius Stan: "Nu avem nici un stres la control, singurul drog insuflat de Dorinel este munca"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a comentat testul de rutină pe care fotbaliştii gălăţeni îl vor susţine în această săptămînă, la cererea Agenţiei Naţionale Anti doping.

"Lucrurile se denaturează pentru că aşa vor unii. Este un control normal, de rutină, al Agenţiei Naţionale Antidoping. Aşa se face la toate cluburile, este o procedura standard.
Oricînd se poate face asta, la meciuri, la antrenamente, cînd doreşte Agenţia", a comentat Stan la sportro.

Apoi a adăugat: "Nu este o comandă, cum zic unii. Oricum, nu avem nici un stres. Drogul pe care îl dă Dorinel este munca. Ştiu că munca este grea şi neplăcută, dar acesta este singurul drog pe care îl iau jucătorii. Controalele nu ne deranjează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gaby.alx22
gaby.alx22  •  10 Noiembrie 2010, 10:59

gogolutu uita -te in sus si spune-mi pe cine vezi ca otelul se uita in jos si va vede pe voi:))

gaby.alx22
gaby.alx22  •  10 Noiembrie 2010, 10:55

:))))) cred ca rapidistul asta(gogolutu) care tot face comentarii pe aici e dus cu pluta. se citeste invidia care zace in el prin cuvintele care le scrie. cuminte acolo gogolutule ce ati facut cu pandurii?- cea mai mare japca din istoria fotbalului:))))))

sas08
sas08  •  09 Noiembrie 2010, 15:40

sa se faca control la toate echipele in aceeasi saptamana. sigur ca Otelul pare o echipa din alt campionat decat cel romanesc ,dar isi merita locul in clasament

Vezi toate comentariile (11)
Comentează