FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - ASTRA 2-1

Marius Stan: "Secretul nostru? Juniori din propria curte şi jucători aduşi din liga a 3-a"

marius_stan
marius_stan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a spus că secretul Oţelului constă în urmărirea jucătorilor de la centrul de juniori al clubului şi al celor din ligile inferioare.

 

"Dorinel îmi spune că vom juca din ce în ce mai bine pentru că au acumulat experienţă. Situaţia financiară ne-a făcut să ne alegem o strategie şi ne-am bazat pe centrul de copii şi juniori. Noi am investit aproape un milion într-o bază sportivă, era mare nevoie de aşa ceva.

Am ţinut sub control peste 500 de copii la centrele de juniori, dar am căutat şi prin ţară, prin liga a 3-a", a spus Marius Stan la dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tripp
tripp  •  29 Noiembrie 2010, 14:19

da, ce sa mai zic? Marius Stan presedintele tarii, acest Arsène Wenger al fotbalului nostru, iar $dolarelS selectionerul selectionatei lumii :) stati calmi otelul e o echipa de pluton, nu e nici pe departe modelul urziceniului de acum citiva ani, iar in retur se vor ,,sparge,, exact cum se sparg stropii de p(i)pi de perete :) nici macar loc de EL nu vor prinde, veti vedea.

fl0o
fl0o  •  29 Noiembrie 2010, 14:13
Postat de kagliostro pe 29 Noiembrie 2010, 12:00

Da, Unirea este exceptia de la regula. Dar, Otelu a fost de multe ori avantajata de arbitri sau si mai elegant, nu a fost dezavantajata! Se vede munca lui Dorinel, dar tinere talente, cum spune Stan, nu pot aparea peste noapte DOAR la Otelu! Aceste vedete au calea batatorita prin prestatia arbitrilor. Am vazut asta foarte bine la meciul cu Poli, indiferent ce zice Stan sau altii! Otelu va termina undeva pe locurile 3-6, iar succesul asta nu se va datora EXCLUSIV lui Dorinel!

V-ati obinuit sa furati numai voi :)) E urat tare cand esti furat nu ? e frustrant... stiu

islaz
islaz  •  29 Noiembrie 2010, 14:06

Bravo d/le M Stan santeti un om de tota isprava,felicitari din tot sufletul,aici si acum se vad oamenii de caracter cum e D Munteanu si M Stan si de altfel toata conducerea de la Otelul Galati,FELICITARI.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează