FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 2-0

Marius Şumudică ar putea pleca de la Chiajna: "Mai e un meci şi apoi voi sta la discuţii cu conducerea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:10

Marius Şumudică, antrenorul Chiajnei, a vorbit despre posibila sa plecare după victoria cu Gaz Metan, scor 2-0.
"Această echipă are valoare. E o echipă aproape în totalitate formată de mine. Am adus 20 de jucători şi uite că vin şi rezultatele. Nu e uşor să faci o echipă peste noapte.

Am avut şi puţină şansă că adversarii de azi au rămas în zece jucători, dar am avut şi în prima repriză ocazii. Am schimbat şi sistemul pe parcurs, am trecut la 4-4-2 şi am cîştigat mijlocul terenului. Am decis asta pentru că ei au jucat cu un singur atacant. 

Mai e un meci şi apoi vom sta la discuţii. Dacă cei din conducere sînt multumiţi, atunci rămîn, daca nu, nu. Depinde de primar. Eu îmi doresc să rămîn, dar numai în anumite condiţii", a spus Marius Şumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  29 Noiembrie 2014, 16:24
Postat de zecs93 pe 28 Noiembrie 2014, 22:18

Sumi Rapidul are nevoie de tine, daca la chiajna ai putut face o echipa peste noapte cu 20 de jucatori accelasi lucru trb facut si la Rapid cand vor remania giulestenii lotu in iarna total !!!

esti total depasit baiete. rapidistii au primit un singur salariu in ultimele 15 luni.chiajna este unul din cluburile fara probleme financiare din liga 1. sa compari rapidul cu chiajna e la fel de deplasat ca si cum ai compara steaua cu barcelona.

zecs93
zecs93  •  28 Noiembrie 2014, 22:18

Sumi Rapidul are nevoie de tine, daca la chiajna ai putut face o echipa peste noapte cu 20 de jucatori accelasi lucru trb facut si la Rapid cand vor remania giulestenii lotu in iarna total !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează