FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - TG. MUREŞ

Marius Şumudică se teme înainte de Chiajna - Tg. Mureş: "Nu vrem să fie probleme de arbitraj la acest meci"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 09:49

Concordia Chiajna deschide etapa 21 din Liga 1 împotriva revelaţiei sezonului, ASA Tg. Mureş, locul 3 din acest moment. Partida este liveTEXT pe GSP.RO de la 16:00 şi în direct pe Look, Dolce şi Digi.

Arbitrul delegat pentru această confruntare importantă este chiar Radu Petrescu, "central" care a făcut multe erori în ultimele sezoane.

De altfel, Petrescu a mai arbitrat Chiajna la un meci din acest sezon, împotriva celor de la U Cluj în startul campionatului. Atunci, ilfovenii au acuzat arbitrajul, considerînd că au avut un gol valabil şi un penalty neacordat de "central".

În această dimineaţă, cu doar cîteva ore înainte de duelul cu Tg. Mureş, Marius Şumudică a comentat pentru GSP.RO delegarea lui Radu Petrescu: "Am aflat şi noi, dar nu vreau să comentez prea mult decizia. Îmi doresc doar ca de această dată să fie un arbitraj echidistant, corect, aşa cum este şi normal. Nu vrem să fie probleme în acest meci".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
valiza.epo
valiza.epo  •  13 Martie 2015, 12:13

Sumudica poate sta linistit. Radu Petrescu a fost trimis de Deaconu-Bricheta pentru a impiedica echipa mureseana, care a devenit o amenintare reala pentru echipa lui de suflet. Suflet negru, desigur. La fel ca dumnezeul lui Becali.

valiza.epo
valiza.epo  •  13 Martie 2015, 12:11
Postat de travka pe 13 Martie 2015, 11:16

daca va arbitra kovacs unguru murdar la gura puteau sa joace adversarii si cu arme albe si sa injunghie adversarul ca nu fluiera maghiaru ala ordinar

Daca citeai articolul ai fi vazut ca arbitreaza Radu Petrescu si nu ti-ai mai fi varsat lăturile pe aici. Ai, totusi, o scuza perfecta: esti stelist!

travka
travka  •  13 Martie 2015, 11:16

daca va arbitra kovacs unguru murdar la gura puteau sa joace adversarii si cu arme albe si sa injunghie adversarul ca nu fluiera maghiaru ala ordinar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează