FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 2-2

Șumudică îl face praf pe fotbalistul din Superliga dorit de Becali: „Nu e de FCSB niciodată”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 17:21 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 18:00

Marius Șumudică, antrenor dorit în trecut de Adrian Mititelu la FCU Craiova, l-a criticat pe William Baeten (27 de ani), mijlocașul dreapta al oltenilor care l-a impresionat pe Gigi Becali.

Patronul de la FCSB are un nou preferat din Superliga. A declarat că William Baeten i-a atras atenția, după ce l-a urmărit pe belgian în meciul FCU Craiova - Dinamo 1-1. Însă Șumudică i-a tăiat elanul și crede că jucătorul oltenilor e prea lent pentru ce joacă FCSB.

Golul Rapidului trebuia anulat!
EDITORIAL
Golul Rapidului trebuia anulat!

Marius Șumudică: „Baeten nu poate juca niciodată la FCSB”

Șumudică îl face praf pe fotbalistul din Superliga dorit de Becali: „Nu e de FCSB niciodată”
William Baeten, FCU Craiova

„Baeten nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… OK, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, a declarat Marius Șumudică, potrivit fanatik.

Baeten are 30 de meciuri bifate pentru FCU Craiova în acest sezon de Superliga, a marcat 4 goluri și a dat 3 pase decisive. Ultima, chiar în meciul de sâmbătă cu Dinamo, la golul de 1-1 al lui Blănuță.

Gigi Becali, cucerit de William Baeten

„Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi (n.r.- mari), că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi (n.r.- sâmbătă), din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot. E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten!

Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Așa a zis Mititelu?", a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

VIDEO. Bănel Nicoliță e convins că urmează o campanie spectaculoasă de achiziții la FCSB: „E «nebunia» lui nea Gigi!”

Citește și:

Craiova a câștigat cu Sepsi la debutul lui Gâlcă și a urcat pe locul doi în Superliga. Clasamentul din play-off și notele GSP
SEPSI - CSU CRAIOVA
Craiova a câștigat cu Sepsi la debutul lui Gâlcă și a urcat pe locul doi în Superliga. Clasamentul din play-off și notele GSP
Dorinel, „coșmarul” lui Sabău! » Oțelul o învinge pe U Cluj pentru a doua oară în 4 zile și urcă pe primul loc în play-out
OȚELUL - U CLUJ 1-0
Dorinel, „coșmarul” lui Sabău! » Oțelul o învinge pe U Cluj pentru a doua oară în 4 zile și urcă pe primul loc în play-out

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Aprilie 2024, 04:17
Postat de Catalynn_18 pe 21 Aprilie 2024, 18:11

Tu vrei în CL și te “întărești” cu jucători de la “lanterna”!? Râde lumea! :-)))))

rade lumea de tine...

godot
godot  •  21 Aprilie 2024, 19:44

*** spunea acum 5 zile că s-a schimbat și vom vedea un nou Șumudică. La asta s-a referit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistorkokir
maistorkokir  •  21 Aprilie 2024, 18:38

nea gigi minte cand spune ca-l vrea pe acel jucator amator din Belgia, el stie ca si-a luat o tzepa cu Compagno, care parea ca si-a ratat cariera de voleibalist ca sa fie un fotbalist sub-mediocru ..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează