FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Conflict în vestiar cu un actual analist TV: „Am simțit de la început că ceva nu este în regulă. Am aruncat cu un bidon!”

Ljubinkovic și Viorel Moldovan, pe vremea când erau adversari ca jucători +16   FOTO
Ljubinkovic și Viorel Moldovan, pe vremea când erau adversari ca jucători

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 10:55 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 11:23

Marko Ljubinkovic (41 de ani), fost mijlocaș la FC Vaslui, a povestit la GSP Live un episod tensionat petrecut în vestiarul echipei, pe vremea când antrenor principal era Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan a avut prima experiență de „principal” la FC Vaslui, între noiembrie 2008 și mai 2009. În acea perioadă l-a pregătit și pe sârbul Marko Ljubinkovic, cu care nu a avut o relație bună.

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, fostul mijlocaș, legitimat între 2006 și 2010 la FC Vaslui, a povestit un moment tensionat petrecut pe durata colaborării cu Moldovan, actual analist TV la PrimaSport.

Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al ECL! Oponent de foc pentru roș-albaștri
TRAGERE LA SORȚI
Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al ECL! Oponent de foc pentru roș-albaștri

Marko Ljubinkovic povestește un conflict cu Viorel Moldovan

„Cu Moldovan nu am avut o relație foarte bună de la început. A vrut de la început să mă schimbe, nu a avut încredere în mine.

Am avut relație foarte bună cu patronul, dar niciodată nu am vorbit despre echipă, doar lucruri normale. Niciodată nu am cerut un antrenor din Serbia sau vreun prieten, nu am propus niciodată un jucător la FC Vaslui.

A existat tensiune, am simțit că ceva nu este în regulă. Am jucat și când a fost el antrenor, iar într-un meci m-a schimbat la pauză. Am fost foarte, foarte nervos, m-a supărat și rezultatul.

Aveam un bidon de apă în mână și când m-a schimbat am fost foarte nervos. Țin minte și în momentul de față că am aruncat bidonul în vestiar”, a relatat Ljubinkovic, autor a 24 de goluri pe durata celor 4 ani petrecuți la Vaslui.

Meciul în urma căruia Adrian Porumboiu a lansat acuzații grave

Întâmplarea s-a petrecut la pauza unui meci dintre Gloria Buzău și FC Vaslui din sezonul 2008/2009, câștigat surprinzător de buzoieni, atunci ultimii în clasament, cu 4-1.

La scurt timp după acea înfrângere, patronul Adrian Porumboiu a sugerat că mai mulți jucători, printre care Ljubinkovic și Pavlovic, ambii schimbați la pauză, au „trântit” meciul:

„Cred că au existat și influențe în ceea ce privește evoluțiile mai slabe ale unora dintre fotbaliști. De fapt, chiar sunt ferm convins de acest lucru, pentru că după meciul cu Buzău s-au câștigat mulți bani prin Singapore pe înfrangerea noastră cu 4-1.

Jucătorii sunt teleghidați de ei, majoritatea agenți sârbi. Impresarii străini conduc o mafie a pariurilor! Farkas, Kuciak, Milisavljevic, Ljubinkovic, Genchev si Pavlovic, care au fost pe teren la acel meci, au același impresar, care locuiește la Lausanne, la câțiva pași de locul în care se dă ora exacta în fotbal. Impresarii nu sunt străini de aceste practici cu pariurile”.

Ljubinkovic nu a trecut nici acum peste scandalul de la acea vreme: „La început am râs când am auzit. Apoi m-am enervat foarte tare, și acum mă enervez când îmi amintesc. M-am gândit la un moment dat să-i dau în judecată pe cei care au vorbit despre asta”, spune acum Marko.

Buzăul era pe ultimul loc în clasament. Sigur, puteam pierde și cu ultima clasată, dar nu la modul în care s-a întâmplat atunci. Ulterior, am auzit și eu că prin Singapore s-ar fi pariat sume mari pe înfrângerea noastră cu 4-1, dar până azi nu am nicio dovadă că acel meci a fost aranjat. 

- Viorel Moldovan, pentru Adevărul, în 2011

Imagini de colecție din cariera lui Marko Ljubinkovic în România

+12 FOTO

Citește și:

Viorel Moldovan, despre cum a schimbat Bergodi fața Rapidului: „Cu Mutu, se întâmpla de multe ori. Acum e altceva”

Scindarea Craiovei, „Campioanei unei mari iubiri” » Episodul 2: Tranzacția Staicu - Mititelu, păcăleala secolului?

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  24 Iulie 2023, 12:28

Meci trantit de porumboiu, nu de jucatorii schimbați. Pai daca i-a schimbat la pauza cum de scorul a fost la final exact 1-4?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close