FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marko Momcilovici a efectuat vizita medicală și deja s-a alăturat echipei în Turcia: "Nu îmi este teamă"

Momcilovici va acoperi plecarea lui Guilherme
Momcilovici va acoperi plecarea lui Guilherme

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 00:00

Sîrbul Marko Momcilovici a efectuat ieri vizita medicală și deja s-a alăturat echipei în Turcia.

Fostul jucător al Pandurilor a vorbit pentru prima dată despre transferul său la Steaua. "Pentru mine, Steaua e un mare club, vreau să cîștigăm titlul, să jucăm în Liga Campionilor. Nu îmi este teamă de trecerea de la Pandurii la Steaua. Este un mare pas pentru mine, este cea mai mare echipă la care am jucat. Voi încerca să dau tot ce pot. O să le dau o bere băieţilor de la Pandurii. Le mulţumesc celor de acolo pentru că am stat aici doi ani și jumătate, le urez multă baftă! Am vrut să joc cu numărul 4, dar era ocupat, aşa că am ales numărul 15. Nu îl ştiu pe Reghe, o să vorbesc cu el cînd ajung în cantonament, vom vedea dacă voi fi titular", a spus Momcilovici înainte de plecarea din România.

În cei doi ani şi jumătate pe care i-a petrecut la Pandurii, fundaşul de 28 de ani a jucat în Liga 1 în 86 de meciuri din cele 91 în care putea fi folosit şi a marcat 9 goluri!

Despre asta a vorbit şi expertul Dolce Sport, Basarab Panduru: "M-am uitat pe cifrele lui, sînt foarte interesante. Poate nu are viteza pe care o au anumiţi fundaşi. Dar el urcă cu echipa, are centrare bună, sînt multe lucruri bune despre el. Mi s-a mai părut interesant că în fiecare an a marcat patru goluri, anul ăsta are unul, deci sînt nouă în total. Cinci sînt înscrise în deplasare, sînt goluri marcate cu Dinamo. Adică meciuri importante în care el dă goluri. Nu cred că există un fundaş care să dea nouă goluri, iar cinci să fie în deplasare".

250.000 €este suma pe care Steaua a plătit-o celor de la Pandurii pentru Momcilovici, jucător care intrase în ultimele şase luni de contract

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează