FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Markovici şi-a prelungit cu 3 ani contractul cu Gaz Metan

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Fundaşul sârb Zarko Markovic şi-a prelungit contractul cu gruparea medieşeană - scadent în vara lui 2011 - cu încă 3 ani.

Cu toate că îi expiră contractul abia peste un an, oficialii Gazului Metan l-au chemat la negocieri pe fundaşul Zarko Markovic încă de pe acum şi, la finalul tratativelor, sârbul a semnat prelungirea înţelegerii pe încă 3 sezoane.

"Sunt bucuros că ne-am înţeles pentru prelungirea contractului. Mă simt bine la Mediaş. Sper să fiu numai sănătos, să-mi pot ajuta echipa din teren în sezonul ce urmează", a afirmat fotbalistul care, la cei 2,03 metri ai săi, este cel mai înalt jucător din Liga I, şi care, în returul ediţiei precedente de campionat, nu a evoluat niciun minut, din cauza unei accidentări în amicalul cu echipa a doua a lui Şahtior Doneţk, în cantonamentul din Antalya.

Buchta, fan Slovacia

Goal-keeper-ul slovac Milos Buchta era în culmea fericirii, la finalul meciului dintre naţionala ţării sale şi Italia, de la Cupa Mondială. "Mi-a părut bine că ai mei au învins Italia, într-un meci din grupe, şi a trimis-o acasă, dar mai ales pentru faptul că s-au calificat în optimi", a afirmat Buchta, cel care a urmărit partida de joi seara la televizor, în cantonament, la Poiana Braşov.

Buchta crede că, după ce a învins Italia, Slovacia poate trece şi de Olanda, în optimi. "Ar fi o realizare şi mai mare dacă vom câştiga şi cu Olanda. Am bătut Italia, de ce nu am bate-o şi pe Olanda?", a mai completat portarul, care visează la o finală Slovacia - Brazilia. "O să stau în aceeaşi cameră cu Eric şi o să ne uităm la meci. O finală Brazilia - Slovacia ar fi ceva de vis", a spus goal-keeper-ul Gazului Metan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  29 Iunie 2010, 00:04

fundas central ca zarko, nu stiu daca mai pupam noi (romanii), nu stiu cum de lai gasit scouterii nostri de la medias, razvaneleee uitate , il naturalizam si e al nostru....!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează