FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Martinovici, Murgan şi Tremonti s-au accidentat

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Antrenorul Liviu Ciobotariu este nemulţumit de accidentările care au apărut în lotul gorjenilor după ultimul amical cu Piast Glivice. „Îmi pare rău de la acest ultim amical de faptul că am ieşit cu doi jucători accidentaţi: Murgan şi Tremonti, jucători importanţi pentru echipa noastră. Era de aşteptat pentru că s-a văzut o stare de oboseală. Mă aşteptam, dar nu avem nici o scuză pentru eşec din cauza aceasta. De fapt, nici nu m-a interesat rezultatul. S-a văzut că am folosit jucători cu mai puţină experienţă şi au nevoie de jocuri în picioare şi aici mă refer la cuplul de fundaşi centrali Tătaru -Rada. Sînt jucători de perspectivă, sînt tineri, sînt foarte buni însă au nevoie de jocuri pentru că se vede că nu au experienţă", a comentat tehnicianul pentru site-ul oficial.

Pe lîngă Murgan şi Tremonti, Ciobotariu l-a pierdut şi pe sîrbul Novak Martinovici, care are o întindere. „Nu sînt accidentări foarte grave, dar nu mi le-aş fi dorit deloc. Martinovici care are nişte leziuni pe aductor şi nu l-am lăsat să facă antrenament. N-am vrut să mai rişte şi de aceea nu a mai făcut antrenament. Fiind ultima zi aici mi-aş fi dorit în primul rînd să scăpăm de accidentări. Dar iată că şi Tiago şi Murgan au ieşit la pauză accidentaţi, ceea ce nu este bine deloc”, a spus Ciobotariu.

Novak Martinovici trebuie să ia o pauză de la pregătire, dar speră să revină repede la antrenamente: „Nu cred că e o problemă gravă, dar încă mă mai doare piciorul şi nu vreau să risc o accidentare mai gravă. Medicul mi-a recomandat cinci zile de pauză şi probabil că după ce revenim la Tîrgu Jiu voi reîncepe antrenamentele”, a explicat Martinovici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close