FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG MUREŞ

Maurizio Trombetta nu iartă nimic la Tg. Mureş » Subotici pedepsit!

Danijel Subotici, stînga, în alb, a fost pedepsit de antrenorul Trombetta
Danijel Subotici, stînga, în alb, a fost pedepsit de antrenorul Trombetta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 11:30

După Issa Ba, care a fost trimis o săptămînă la "satelit", acum a venit rîndul bosniacului să nu prindă nici un minut cu Chiajna


Deşi a înscris golul unei victorii de aur în etapa trecută cu Petrolul (1-0), atacantul lui FCM Tg. Mureş, Danijel Subotici (22 de ani) nu a prins nici un minut în confruntarea cu Concordia (3-0). Explicaţia? Un conflict cu antrenorul Maurizio Trombetta, care a decis să-l pedepsească pe bosniac.

Conform unor surse autorizate, în repriza secundă a meciului, italianul a intenţionat să-l introducă în ultimul sfert de oră, dar s-a lovit de refuzul lui Subotici, supărat că nu a fost titular! "Dacă nu am fost titular, nu mai are rost să joc!", i-a replicat atacantul. "Bun, atunci, stai jos pe bancă, lîngă mine!", i-a răspuns Trombetta. În plus, tehnicianul îi va face referat de sancţionare pentru că a sfidat ordinul său.

Varianta conducerii
Directorul executiv Aurelian Băbuţan a avut o versiune pentru nefolosirea lui Subotici. "La fel ca alt jucător, care a crezut că e titular pe viaţă la Tg. Mureş, Subotici a trăit din amintirea golului marcat la Ploieşti toată săptămîna la antrenamente. Reprezintă o decizie corectă din partea lui Maurizio şi un avertisment pentru toată lumea de acum înainte. Cine nu se pregăteşte şi nu dă totul pentru echipă rămîne pe bancă!", a explicat Băbuţan.

Issa Ba a fost reprimit
Exilul lui Issa Ba la "satelit" s-a încheiat ieri, cînd jucătorul a fost reprimit la antrenamentele primei echipe. Senegalezul a fost pedepsit şi el de Maurizio Trombetta după ce a întîrziat trei zile la reunirea echipei după pauza competiţională, motivînd că a pierdut avionul. În plus, apropiaţi ai jucătorului au dezvăluit că Issa Ba a fost nemulţumit de întîrzierile salariale, fiind decis să plece în iarnă de la Tg. Mureş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
szaxabi
szaxabi  •  30 Noiembrie 2011, 14:16

NU ESTE ADEVARAT VARIANTA ASTA CU REFUZUL LUI SUBOTICI.POT SA VA CONFIRM PENTRU CA AM STAT IN AL 3-LEA RAND IN SPATELE BANCII TECHNICE MURESENE:SUBOTICI FACEA INCALZIREA LA INTENSITATE MAXIMA,INCA DIN INCEPUTUL REPRIZEI A DOUA,PE TOATA PERIOADA ASTA FIIND ACLAMAT DE PUBLIC SI CAND ERA SA SE PRODUCA SCHIMBAREA TROMBETTA L-A CHEMAT DE LA INCALZIRE PE DIEGO RUIZ.IN ACESTE CONDITII S-A ENERVAT,DAR NU A EXISTAT NICI O CONTRA INTRE EL SI ANTRENOR 100%

ioanna.mee
ioanna.mee  •  30 Noiembrie 2011, 14:12

Issa Ba...sa plece ca nu face nimic :))) Cat despre Subotic:x ... Bine face Maurizzio ca ii pune la punct pe jucatori !! ORDINE SI DISCIPLINA !! :X

mihaienache
mihaienache  •  30 Noiembrie 2011, 11:44

promite la 22 de ani doar ca are sangele cam iute asa sunt astia din fosta iugoslavie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează