FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Maximum 3.000 de euro pe lună! » Aceasta e oferta pe care dinamoviştii i-o propun lui Rullo

Rullo a mai jucat la Lecce, Triestina, Napoli și Modena
Rullo a mai jucat la Lecce, Triestina, Napoli și Modena

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 20:56

Rullo încă n-a semnat cu Dinamo întrucît şefii roş-albilor îi propun un contract de amator.

Erminio Rullo se antrenează cot la cot cu dinamoviştii de o săptămînă, însă n-a parafat acordul cu "cîinii". Şi nu se ştie dacă şi cînd o va face! "Sînt ceva discuţii în privinţa banilor, vrea cam mult pentru început", au comentat oficialii din Ştefan cel Mare. Fundaşul stînga italian nu e de acord cu cei doar 3.000 de euro pe lună pe care îi oferă Dinamo pe aprilie şi mai.

Rullo ar dori măcar 5.000 de euro lunar, dar bucureştenii să tem să investească într-un jucător de 29 de ani care n-a mai jucat vreun meci oficial din mai anul trecut! Erminio mai are de tras pînă să se pună la punct cu pregătirea fizică, astfel că el s-ar putea pune la dispoziţia lui Ţălnar abia peste 2-3 etape.

ALTE ŞTIRI:

"Cu Dinamo pierdem bani"
După ce amicalul Steaua - Real Madrid din luna iulie a picat, organizatorii români au decis să discute cu reprezentanţii "galacticilor" pentru a-i duce pe Ronaldo şi compania la Istanbul, pentru o partidă cu Fenerbache. Varianta Dinamo nici n-a fost luată în calcul. "Cu Dinamo nu se scot bani. Am pierdut jumătate de milion de euro în vara lui 2012, cînd a fost amicalul cu Barcelona, nu vrem să continuăm pe aceeaşi linie", au spus organizatorii.

Muşat e out!
Contractul lui Nicolae Muşat cu Dinamo expiră în această vară, iar conducătorii nu ard de nerăbdare să i-l prelungească, mai ales că evoluţiile sale din 2013 au fost slabe. Ţălnar e tentat să-l folosească pe partea stîngă a apărării, cu Astra, pe Laurenţiu Rus, iar Nica să revină pe dreapta după suspendare. Muşat a fost acuzat că a greşit grav în partidele cu FC Braşov şi Petrolul.

"E greu cu Alexe şi Nica"
Valentin Sinescu, antrenorul Astrei, se teme de trei jucători ai "cîinilor": Munteanu, Alexe, Nica. "Cătălin Munteanu e jucătorul exponenţial al lui Dinamo. Acest meci va fi mai dificil pentru noi decît a fost pentru Petrolul deoarece revin Alexe şi Nica. Noi mergem la Bucureşti pentru a cîştiga, iar dacă vom reuşi acest lucru vom lua o opţiune serioasă pentru clasare pe podium la finalul sezonului", a spus Sinescu.

Inbox:
- Din cauza ninsorilor abundente căzute în ultimele două zile, dinamoviştii au fost nevoiţi să se antreneze pe terenurile sintetice, acoperite cu un balon, din parcul Herăstrău, deţinute de Andone.
- Nelu Nunweiller, fosta glorie a "cîinilor", îl va premia la meciul cu Astra pe Ionel Dănciulescu pentru cele 500 de partide jucate în Liga 1, record absolut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
costy
costy  •  28 Martie 2013, 14:16

ASTA ESTE O MIZERIE DE ARTICOL...RULLO A SEMNAT DE IERI PT. 11 000 DE EORO .PT. 2 LUNI..

adimutu14
adimutu14  •  28 Martie 2013, 13:30

Nu inteleg nimic! In primul rand cum sa aduci un jucator in Romania si sa il vrei folosi ca titular daca el e in urma cu pregatirea si este disponibil abia peste 4 etape de la venirea lui!. In al doilea rand daca tot il aduci inseamna ca ai incredere in el ca poate face fata la Dinamo, prin urmare ii platesti un salariu rezonabil si pentru el! Dar problema e ca conducerea la adus pe Rullo dar nici ei nu stiu daca jucatorul e bun de ceva sau nu asa ca pana se hotarasc isi bat joc de el si de noi...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  28 Martie 2013, 11:26

Sper ca pana la urma Rullo sa nu semneze.....in fine,daca Talnar joaca cu Rus fundas stanga da dovada de mare prostie! pai Musat mai urca in atac,mai da o centrare,mai face un dribling,la fel ca Rus dar pe partea dreapta! S-a vazut in meciul cu Concordia ca Rus nu are nicio treaba cu postul de fundas stanga! de ce sa tot improvizezi? Daca consideri ca Musat nu a avut evolutiile dorite de tine,il bagi pe Burnea,dar nu improvizezi!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează