FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Meci caritabil cu Generaţia de Aur

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Gorjenii vor organiza o acţiune caritabilă pe 13 februarie, în Sala Sporturilor din Tîrgu-Jiu, ocazie cu care va fi prezentat şi lotul pregătit de Liviu Ciobotariu. Este vorba de un meci amical între fostele glorii ale Pandurilor care vor înfrunta reprezentanţii Generaţiei de Aur. La eveniment vor participa Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Jean Vlădoiu, Anton Doboş, Timofte şi Iosif Rotariu, iar confruntarea va fi arbitrată de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Tricourile tuturor celor care vor evolua în acest meci vor fi scoase la licitaţie, iar banii adunaţi vor fi donaţi unui băieţel care are o tumoare pe creier, Andrei Glăvan. La eveniment vor participa şi reprezentanţi ai Federaţei şi ai LPF, printre care Ionuţ Lupescu, Alexandru Boc şi Dumitru Dragomir", a explicat vicepreşedintele Viorel Temelescu.

Cu ocazia acestei acţiuni va fi prezentat şi lotul pregătit de Liviu Ciobotariu. Meci caritabil cu Generaţia de Aur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Ianuarie 2010, 17:01

bravo este bine ca se m-ai gandeste cineva la asa ceva...bravo lor e bine a atata lucru m-ai faceti si voi ca la federatie nu m-ai faceti nimic....

 •  21 Ianuarie 2010, 16:39

o initiativa absolut laudabila. si poate ar fi cazul sa faca chestii din astea mai des, iubitorilor de fotbal le este dor de ei :) dar am un bai: cum adica, joaca cu "fostele glorii ale Pandurilor"????? domnilor, e o formulare hilara. o spuneti de parca ar fi vorba de Milan sau Real Madrid si ar urma sa vina Maldini, Raul sau mai stiu eu cine. Nu scade cu nimic frumusetea faptei, dar fiti atenti ce scrieti...ce naiba...

dumy23
dumy23  •  21 Ianuarie 2010, 16:35

Toni Dobos se simte mai bine? E in stare sa mai joace saracu dupa accidentul acela?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează