FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CFR CLUJ 1-0

Meciul cu Dinamo decisiv pentru Mandorlini

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Meciul de săptămîna viitoare ar putea fi capital pentru Mandorlini, care a pierdut vestiarul şi sprijinul conducerii

Prima înfrîngere din retur, primul seism la CFR. "Vişiniii" n-au avut nici o ocazie clară la Galaţi, iar şefii liderului sînt mai mult decît deranjaţi. Se pare că lui Mandorlini i s-a reproşat, după meci, modul în care a alcătuit echipa şi mai ales faptul că a folosit doi închizători, la Galaţi.

"O echipă care vrea titlul, nu foloseşte doi mijlocaşi defensivi, la Galaţi", s-ar fi pronunţat Paszkany după meci. În plus, italianul e contestat şi pentru faptul că, după pregătirea de iarnă, n-a reuşit să aducă un plus în jocul CFR-ului, echipă care construieşte anevoios şi preferă mingea trimisă direct pe vîrfuri. 

Preşedintele Iuliu Mureşan a plecat negru de supărare de la stadion şi nu a oferit nici o declaraţie. Conducerea clujenilor nu vrea să scape situaţia de sub control şi studiază variante pentru o eventuală înlocuire a italianului. Meciul cu Dinamo ar putea fi decisiv pentru Mandorlini. Dacă nu cîştigă sînt şanse mari să fie demis, iar Piţurcă şi Rednic sînt primele nume vehiculate de clujeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  08 Martie 2010, 10:37

Numai Piturca sa nu vina. Rednic e om de treaba... El poate face ceva...

fotbalfan
fotbalfan  •  08 Martie 2010, 02:41

daca va fi asa e clar ca jucatorii isi fac de cap. in acelsi timp nu se poate trece cu vederea ca stoichita si dorinel l-au batut tactic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează