FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 2-5

Meciul cu Gaz Metan le-a dat aripi clujenilor: "Ne gîndim la titlu"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 20:42

Deşi finanţatorul şi antrenorul echipei U Cluj se jură cu fiecare ocazie că titlul nu e un obiectiv anul acesta, adevărul este cu totul altul. Chiar dacă o spun numai cu jumătate de gură, "studenţii" au început să viseze cu ochii deschişi la coroana supremă din Liga 1. Şi după cum au arătat-o Unirea Urziceni şi Oţelul în trecut, titlul nu e o afacere exclusiv pentru granzi.

Directorul executiv al "şepcilor roşii", Felix Grigore, a dezvăluit la un post tv local, că titlul nu e un vis interzis, mai ales că echipa sa a demonstrat de ce este în stare în aceste prime 9 etape ale sezonului.

Dacă va da Dumnezeu să avem şanse să luăm campionatul, nu ne vom da înapoi. Ne gîndim uneori la titlu. Arătam ca o echipă închegată, o echipă care munceşte mult şi care va rămîne la fel de profesionistă pînă la final”, a spus Felix Grigore, citat de citynews.ro.

Oficialul clujean a continuat: “E un moment foarte bun cel în care ne aflăm şi, la fel de imporant ca şi punctele cîştigate la Mediaş e maniera în care am cîştigat jocul. Nu am umilit Gazul. Este urmarea unui joc foarte bun prestat de noi. Am încercat să cîştigăm, ne-am dorit foarte mult si am reusit. Nu cred că va mai marca cineva 5 goluri la Mediaş. Pentru că Gazul e o echipă care, de cîţiva ani, face parte din cele mai bune echipe din campionat".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  07 Octombrie 2011, 07:37
Postat de bosslife pe 05 Octombrie 2011, 00:05

dinamo va lua campionatul... va fi ajutata de sateliti.... eu am incetat de mult sa mai merg pe stadion... si de ceva timp am reusit si cu pariurile...:D

TU-TI COMENTEZI SINGUR COMENTARIILE :))) ESTI HAIOS... STAI SA VEDEM MECIURILE DIRECTE U-DINAMO APOI COMENTAM CINEI 1 SI 2

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  05 Octombrie 2011, 10:25

U CLuj nush daca are sanse la titlu dar pe un loc 4 tot termina...deci la anul sper sa joace in grupele europa league....HAIDE U!!!HAI DINAMO!!!

alpin
alpin  •  05 Octombrie 2011, 06:31

De ce sa nu se gandeasca la titlu?! Ultimele editii au dovedit ca se poate!! Mai ales de cand asa-zisii "granzi" din Bucuresti au scazut dramatic pe plan sportiv, oricine poate visa la titlu! Singurul adversar care poate impiedica o echipa din provincie sa ia titlul il constituie aranjamentele din culise ale sefilor Ligii si ai FRF!!! In teren provincia este net superioara!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează