FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA, DUMINICĂ, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul orgoliilor a încins zăpada » Borcea: "Te-am bătut cînd am vrut!" / Mititelu: "Eşti mai rău ca Penescu!"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Cei doi şefi de club s-au contrat dur. Borcea l-a ameninţat pe Mititelu că-i ia cînd vrea jucătorii şi că-l bate oricînd, iar olteanul l-a acuzat de jocuri murdare
Vezi contrele dure dintre Mititelu şi Borcea  (video)

Scandal imens înaintea meciului Dinamo - U Craiova, de duminică, de la ora 19:30. Un dialog spumos şi plin de ameninţări la GSP TV între Cristi Borcea şi Adrian Mititelu a dinamitat ieri partida, care şi aşa era înfierbîntată de tradiţie şi de delegarea lui Augustus Constantin la centru.

Borcea: "N-aş vrea nici un jucător de la Craiova. Au fost atîţia liberi acum, Bornescu, Dorel Stoica, Wobay, şi n-am vrut pe nimeni. Nu-i doresc nici pe fraţii Costea. Cînd am vrut ceva, am luat".

Mititelu: "Cristi, vezi că te vede Dumnezeu! Mi-ar fi ruşine să mă laud că am distrus Craiova. Las' că vezi tu duminică seară ce-ţi face Craiova! Mor cu voi de gît! Borcea e junior în faţa mea. Joci la pitici, Cristi! Ne-ai distrus şi ne rîzi în nas?!".

Borcea:
"Le-am dat salarii mai mari alor tăi, d-aia i-am luat. Tu le dai doi lei, vrăjeală, eu le dau bani. Te-am bătut de cîte ori am vrut, Dinamo e echipa deceniului în fotbalul românesc! Dacă vrei să nu mai stai pe locul 8-9, bagă bani, altfel retrogradezi. (urlă) Hai că iar retrogradezi şi mă ceartă mama! Că ţinea cu Universitatea. De ce-i faci pe olteni să sufere, Adriane? Spune! De ce îi ţii la retrogradare?"

Mititelu: "Oamenii din fotbal spun că Penescu e copil de mingi pe lîngă Borcea! Iar el ne dă acum lecţii de moralitate?"

Borcea:
"Fii atent! Ai noroc că nu vreau pe nimeni de la Craiova, cînd o să vreau o să iau! Şi ţie, dacă te îndoiam cu 100.000-200.000 de euro, nu mi-l dădeai pe Bornescu, pe Wobay sau pe Dorel?"

Mititelu: "Am o informaţie de la Dinamo, din interior, că a fost Igna la sediul clubului, luni, între ora 11:00 şi ora 13:00. Am şi dovezi! Avem şi noi spioni. Ce caută şeful CCA la sediul unui club în săptămîna meciului?"

Borcea: "Astea-s tîmpenii de-ale tale! Normal că a fost, fiindcă pe stadionul Dinamo dau arbitrii testele fizice de doi-trei ani. A venit şi a vorbit trei minute cu doamna general Lipă. Sînt atît de periculos, cum zici tu, de mă fură arbitrii pe unde mă prind!".

"Batem sigur Ştiinţa! Vor da goluri Andrei Cristea, Marius Niculae şi «Prinţu'» Cristea. Ei nu dau, de unde să dea? Oricum, Craiova are echipă tare, n-o să fie uşor"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Cristi, o să daţi de dracu' duminică, acum, cu copiii Craiovei! Ai vrut de curînd să distrugi iar Ştiinţa, a treia oară, cu trădători, dar te-am încurcat"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (26)
 •  19 Februarie 2010, 18:17
Postat de pe 19 Februarie 2010, 07:21

Hei, idiots, Oltul n-a secat niciodata in istorie, Dambovita v-ati secat-o singuri :))) Lasand asta la o parte, Borcea a spus un adevar. Ne-a cumparat jucatorii si ne-a batut cu ei. Adica Craiova a batut Craiova, in nici intr-un caz n-a facut Dinamo lucrul asta, ci banii lui Dinamo. Felicitari ! Oricum, totul e circ intre patroni pentru ca fotbalul este o afacere, nu mai e spectacol sportiv.

ambele echipe sant niste mici likurici,pe cerul fotbalului.atat sant de mici precum sant de penibil si la acest dialog.smekeri de romania .....fraieri de europa

 •  19 Februarie 2010, 13:13

dinamo si steaua trebuiesc desfintate pentru dreptate.

gandrei
gandrei  •  19 Februarie 2010, 12:59
Postat de pe 19 Februarie 2010, 12:53

taranul tot taran si oile tot mioare.F.C DINAMO

probabil multi nu o sa inteleaga dar, a fi taran nu e o rusine. periculosi sunt taranii de oras, aia mutati cu forta la bloc, aia ce isi hranesc puii cu tuica.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează