FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A dat un verdict ferm, după patru meciuri cu Zeljko Kopic la Dinamo: „Impresia asta mi-a lăsat-o. Să scuture lotul!”

Speranțele „câinilor” stau în priceperea lui Zeljko Kopic / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București +32   FOTO
Speranțele „câinilor” stau în priceperea lui Zeljko Kopic / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 09:00 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:40

Fost președinte la Dinamo, Constantin Anghelache e satisfăcut de starea de spirit adusă în club de croatul Zeljko Kopic, antrenorul care a bifat la Botoșani cel de-al patrulea meci pe banca roș-albilor și, totodată, întâiul succes în România. 

Într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor, profesorul Anghelache, un dinamovist de școală veche, uns cu toate alifiile, i-a făcut portretul tehnicianului croat, pe care conducerea l-a încredințat cu misiunea de a evita a doua retrogradare alb-roșie în trei ani.

„Dinamo trebuie să facă 3 lucruri în iarnă!” » Un personaj important a găsit rețeta salvării: „Asta i-a terminat pe ei!”
DINAMO
„Dinamo trebuie să facă 3 lucruri în iarnă!” » Un personaj important a găsit rețeta salvării: „Asta i-a terminat pe ei!”

Constantin Anghelache e fanul lui Kopic: „Solid în gândire și comportament”

„Kopic mi-a lăsat o impresie bună. Este un om solid în gândire, un om solid în comportamentul avut pe marginea terenului și destul de temperat în ceea ce face.

Este posibil, dacă va câștiga și următorul meci, să câștige și un ascendent asupra jucătorilor. Va trebui să scuture puțin lotul și să aducă trei, poate chiar patru jucători. 

Cred că [cei din conducere] pot s-o facă, văd că s-au achitat datorii, n-au nicio problemă. În contextul acesta, pot să-și asume o răspundere mai mare”, a punctat Anghelache.

Constantin Anghelache: „Nu era momentul să vină Ciobotariu. Croatul are mai multă experiență, mai mult tonus în a gândi”

Întrebat dacă ar fi mizat tot pe un antrenor străin sau s-ar fi orientat către un tehnician autohton, din sfera „familiei Dinamo”, fostul președinte din Ștefan cel Mare a afirmat:

„Prima dată când am fost la Dinamo n-am avut nicio problemă, era Mircea Lucescu și nu era nicio discuție cine să fie antrenor. A doua oară, s-au schimbat câțiva antrenori, dar am mers pe antrenori români.

A dat un verdict ferm, după patru meciuri cu Zeljko Kopic la Dinamo: „Impresia asta mi-a lăsat-o. Să scuture lotul!”
Constantin Anghelache / Sursă foto: Arhivă GSP

Eu cred că și acum erau în țară câțiva antrenori buni, dar nu cred că era momentul să-l iei pe Ciobotariu și să-l aduci la Dinamo. Ciobi a făcut bine că nu s-a dus la ei.

Antrenorul acesta străin este un antrenor care, pare-se, are experiență mai multă, are mai mult tonus în a gândi și poate să-și pregătească mai bine echipa. Din aceste motive, eu cred că, dacă va ține acest ritm, Dinamo se va îndepărta puțin de retrogradarea directă,”, a afirmat Anghelache, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Să nu uităm că mai sunt echipe pe la care pot să apară niște înfrângeri. Dinamo are posibilitatea să câștige partide și să se îndepărteze de ceea ce i se întâmplă acum
- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Va reuși Zeljko Kopic să o salveze pe Dinamo de la retrogradare?

DA
NU

VIDEO Victoria lui Dinamo de la Botoșani, în imagini: bucuria jucătorilor după golul secund, reușit de Hakim Abdallah

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Omul care a readus speranța la Dinamo a vorbit pentru GSP: „Și David Beckham am înțeles că a aplaudat atunci” + Ce fotbaliști îl inspiră și cum e atmosfera cu Zeljko Kopic la echipă

EXCLUSIV Dinamo, recompensă după victoria cu Botoșani » Suporterii au luat cu asalt site-ul de bilete

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
popescu222
popescu222  •  20 Decembrie 2023, 10:29

Sa speram ca Anghelache l-a citit bine. Mie pana acum imi place cum alcatuieste primul 11, cum/cand schimba, cum tine jocul sus, cum impune respect jucatorilor, si cum e preocupat mai mult de munca decat de imagine. Toate astea sunt diferite fatza de perioada Burca. Mai e mult pana la salvare, suntem tot cu un picior si trei sferturi in B, dar daca batem Voluntari vineri si apoi Petrolul in prima etapa de dupa pauza, incepem sa speram.

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  20 Decembrie 2023, 10:28

Domnule Anghelache ce i-ati facut lui grasul ala de Andrei Iosif de nu poate sa va sufere ???? Va injura de ani de zile pe forum !!

gicab
gicab  •  20 Decembrie 2023, 08:16

Și să îl transferăm cu orice preț pe Ionuț Șerban

Vezi toate comentariile (3)
Comentează