FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PANDURII 2-0

Mediaşul s-a trezit abia în repriza secundă » Eric cel mare

Eric a ieşit
Eric a ieşit "străinul anului" în Ancheta GSP pe 2010 şi cel mai bun mijlocaş ofensiv în Top Gazeta

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 21:25

Deşi a pus 10 kilograme în această iarnă, brazilianul a făcut spectacol şi ieri, marcînd fabulos de la peste 30 de metri

S-a jucat fără scînteie şi abia tîrziu, după o jumătate de oră, Vranjes a încercat să dea o identitate meciului. Cu capul, de pe 6 metri, "pandurul" a trimis alături, dar a fost un semnal că gorjenii, suferinzi în subsolurile Ligii 1, au venit în Ardeal după puncte.

Tot Vranjes a fost blocat în ultima clipă de Hoban, pe linia careului mic (36), iar tribuna a început să-i fluiere pe elevii profesorului Pustai, care n-au ajuns la poarta lui Mingote! Se juca în terenul Gazului, însă minutul 55 a schimbat totul. Liber la aproape 35 de metri, Eric a făcut un pas, a lovit mingea, care s-a dus, ca din tun, sub bara lui Mingote, 1-0! Golul, superb şi neaşteptat, le-a tăiat glicemia oltenilor, iar Mediaşul a lovit din nou.

Tot Eric, care s-a îngrăşat 10 kilograme în această iarnă, dar n-a uitat să joace fotbal, a centrat, iar Zaharia, cu capul, a trimis peste Mingote, la colţul lung: 2-0 (63)! Mai departe, s-a jucat doar pentru că aşa vrea regulamentul. Meciul era încheiat, însă Bawab l-a întins încă o dată pe Mingote (85), pentru fotografi, înainte ca Prodan să trimită echipele la cabine.


11 goluri a marcat în acest sezon Eric de Oliveira

"Publicul ne-a fluierat, pentru că nu are răbdare. Eram pregătiţi să ripostăm pe contre. Golurile au picat perfect pentru ca oamenii să plece fericiţi acasă"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Am făcut 37 de puncte şi am scăpat de la retrogradare"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan


Inbox
- Atacantul Marius Bratu a fost scos din lotul pentru meciul de ieri cu Pandurii, antrenorul Cristi Pustai penalizîndu-l astfel pe ex-dinamovist pentru lipsa de eficacitate din precedentele etape.
- Deşi s-a întîlnit cu fiul său, Paul, jucător la mediaş, preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, n-a discutat deloc cu acesta. "Nevastă-mea are cele mai mari emoţii la meciurile acestea. Dar, la final, tot ea iese bine, indiferent de scor", a spus Pîrvulescu.
Stromajer, revenit de la Torpedo Moscova, a fost rezervă ieri. Într-un amical disputat în Antalya, Stromajer a marcat golul victoriei ruşilor (1-0)!
- Înaintea jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor din Japonia.

346695-09-gol-eric.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  19 Martie 2011, 11:41

se vee ca fara ERIC suntem APA DE PLOAIE! astai adevarul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează