FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mediaşul visează la Europa: "Doamne, ajută să batem Steaua!"

Eric e al doilea golgeter al Ligii 1, cu 13 reuşite
Eric e al doilea golgeter al Ligii 1, cu 13 reuşite

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 22:07

Medieşenii pregătesc meciul anului contra roş-albaştrilor

Mediaşul visează la Europa! În oraş e nebunie. "Aproximativ 20.000 de oameni au cerut bilete pentru meciul cu Steaua! Stă lumea la coadă la bilete ca pe vremea lui Ceauşescu la portocale şi la ulei. Păcat că stadionul nostru are o capacitate de doar 8.000 de locuri", au mărturisit ieri ardelenii. Eric a înscris unicul gol al victoriei Gazului din tur, 1-0, în Ghencea. Şi vrea să recidiveze, chiar dacă e fan Gigi Becali: "Mi-aş dori să înscriu, să batem Steaua fiindcă am avea o şansă mai mare să ajungem în cupele europene. Va fi mai greu decît în toamnă, e presiune fantastică, sper să facem faţă. Doamne, ajută şi hai Mediaşul!".

Din lot va face parte şi Florin "Mitraliera" Bratu, mizîndu-se pe experienţa atacantului ex-dinamovist în confruntările cu Steaua, mai ales că fotbalistul de 30 de ani este un vechi rival al roş-albaştrilor.


"Îmi doresc să cîştigăm pentru mine, pentru fani, pentru colegi, pentru antrenori, pentru şefi, pentru Gaz Metan, pentru Dinamo!"
Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
spool
spool  •  08 Mai 2011, 13:38

Caracterul suporterilor stelisti perfect asemanator cu cel al jucatorilor Stelei .. efectul de turma .. faceti show-ul pt gigel PS: daca gazul joaca fotbal bate steaua dar banuiesc ca vor da meciul.

cyrus_the_virus
cyrus_the_virus  •  08 Mai 2011, 13:17
Postat de unu_oarecare pe 08 Mai 2011, 13:05

oooooooooooo, nu-mi vine sa cred ca unu ce foloseste punga, scrie si in alta limba decat rromana, traiasca copy-paste de pe google translate

ba vezi-ti de echipa ta aia care nici bani de plata nu are , daca tot te lauzi , atunci fa o donatie in contul rapidului.

cyrus_the_virus
cyrus_the_virus  •  08 Mai 2011, 13:15
Postat de linucu pe 08 Mai 2011, 10:11

Intre subiect si predicat nu se pune niciodata virgula. Asa fotbal asa gazetari

bravo ciorescule , ti-ai facut si tu cont pe gsp doar sa spui de virgule si predicate , altceva mai stii ? :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează