FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Megatransferul iernii a intrat în impas? » Declaraţii date azi de preşedintele lui Ajaccio: "Mutu s-a grăbit să se anunţe la Petrolul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 13:05

Supertransferul pregătit de Petrolul pentru această iarnă are şanse să nu se mai perfecteze.

Deşi Adrian Mutu spunea în urmă cu doar cîteva zile că venirea sa la echipa ploieşteană este sigură, afacerea a intrat în impas.

Preşedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, spune că Petrolul n-a venit cu o ofertă concretă pentru împrumutul lui Mutu şi totul s-a rezumat la o discuţie de principiu cu atacantul.

"Mutu e încă jucătorul lui Ajaccio, mai are un an şi jumătate de contract cu noi. Cred că s-a grăbit cînd şi-a anunţat transferul la Petrolul. În acest moment nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus că l-ar dori Petrolul Ploieşti, mi-am dat acordul de principiu ca el să fie împrumutat, am discutat, tot în principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu înseamnă nimic.

Dacă transferul se va face, se va face în ianuarie. Dar atunci, în perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie să facă o ofertă concretă de împrumut, iar noi să-i dăm curs. Sută la sută, în acest moment Mutu e jucătorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins că în presa din România se vorbeşte de el ca de un fotbalist al Petrolul" a declarat Orsoni pentru stiridesport.ro

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
varanga53
varanga53  •  08 Decembrie 2013, 12:08

Domnilor , nu ar fi un mare pacat faptul ca un astfel de "mutu" sa strice o "jucarie" asa de frumoasa cum e actuala echipa Petrolul ? Nu pot sa cred ca Mutu isi poate subordona interesele vreunei echipe , mai ales acum cand mai are putin si "moare" !

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Decembrie 2013, 18:53
Postat de gica_oboreanu pe 07 Decembrie 2013, 12:12

pai asta sustinea si guritza in una din primele sale vorbe despre mutu la petrolul. e posibil sa iasa, daca petrolul va termina bine iarna, si sportive si financiar. mutu ar fi un atu in plus, nu in campionat, mai mult in cupele ioropene, in care petrolul are sanse mari sa fie, la vara. experienta lui mutu ar fi buna pentru petrlolu, iar un final de cariera in meciuri ioropene, ar da bine si pentru mutu. io zic ca se va face, va depinde mai mult de petrolul, cum va incheia anul, ce resurse va avea in ianuarie.

tu stii sa citesti mai Gica din Obor??? nu cred, dai impresia ca esti semi analfabet...

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Decembrie 2013, 18:50

Tare presedintele ...sunt de acord dar sa vad o oferta se imprumut ceva concret...cred ca trebuie sa se aprobe urgent la bugetul local un milion doua sa se faca imprumutul ca altfel sufera suporterii si orasul..acum mingea e in terenul lui Badescu ca doar nu spera cineva sa faca Capra efortul asta financiar..el e baiat sarac de unde atata banet?? Iulica nu ne lasa avem nevoie de Mutu si pana la urma 1-2 mil chiar nu reprezinta nimic ..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează