FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-0

Melcii

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2008 00:00

Cu toţi atacanţii pe teren, Dinamo n-a putut să-l învingă pe Vlas şi a fost salvată de Lobonţ

Cei care au pariat aseară pe un meci cu multe goluri, au început să-şi sfîşie biletele din prima jumătate de oră. Chiar dacă Mulţescu a prezentat în premieră tribunelor sistemul cu trei vîrfuri, dinamoviştii au început în ritm de amical partida. Abundenţa de pase de-a latul şi driblinguri inutile au şters orice noţiune de spectacol.

Vizitatorii au aglomerat bine în faţa careului mare, aşa că alb-roşilor nu le-a rămas decît să încerce de la distanţă. Astfel şi-a făcut loc seria de şuturi semnate Cristea, în număr de 4, toate imprecise, plus cel trasorul lui Bratu (19), din care Vlas s-a ales cu un reflex de efect în palmares. Pe acordurile ironice "Cînd începe meciul şi pentru noi?" şi "Calm băieţi, nu forţaţi!", campionii au fost "conduşi" de fani la cabine.

Munteanu a pasat ideal în 7 metri şi l-a lăsat pe Bratu singur cu Vlas. Gol? Nu, mingea a zdrobit transversala, goalkeeper-ul constănţean reuşind să deturneze spre disperarea asistenţei (53). Ritmul a mai crescut puţin. Torje a trimis cu capul alături (67), Gerlem l-a întins pe Loby (75), iar Voiculeţ a egalat la transversale (79). Dănciulescu l-a mai remarcat o dată pe Vlas (88), Voiculeţ pe Loby, iar apoi pixurile s-au aşternut lîngă hîrtia cu 0-0. PS: Zicu, tu ai jucat?


Ştirile meciului

- Conducătorii dinamovişti au dat flori fetelor din tribună cu ocazia zilei de 8 martie. Ei au angajat cîţiva puşti care au oferit florile în numele lor doamnelor.
- Spectatorii de la tribuna a doua i-au dat indicaţii lui Gigi Mulţescu la pauză, cînd acesta mergea spre cabine: "Bate-i sau dă-i afară pe toţi, că nu joacă nimic!"
- Ianis Zicu a fost titular după 8 luni la Dinamo. Ultima partidă pe care acesta a început-o în primul unsprezece a fost cea de la Roma, cu lazio, cînd s-a şi accidentat
- Gigi Mulţescu s-a agitat la fazele fixe din careul lui Dinamo. "Atenţie!", le-a strigat obsesiv elevilor săi, ştiind că se creează pericol în astfel de situaţii


La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
 •  10 Martie 2008, 23:08

INTRA SI TU PE CEL TARE HUB DE FIFA 07 & 08 DIN ROMANIA!!! BAGA ADRESA ACEASTA LA DC++ - UL TAU: ### dchub://fifa-camp08.no-ip.biz ### TOT DE AICI POTI DOWNLODA CELE MAI NOI JOCURI, CEA MAI DE CALITATE MUZICA SI POTI LEGA PRIETENII ONLINE...

 •  10 Martie 2008, 23:08

INTRA SI TU PE CEL TARE HUB DE FIFA 07 & 08 DIN ROMANIA!!! BAGA ADRESA ACEASTA LA DC++ - UL TAU: ### dchub://fifa-camp08.no-ip.biz ### TOT DE AICI POTI DOWNLODA CELE MAI NOI JOCURI, CEA MAI DE CALITATE MUZICA SI POTI LEGA PRIETENII ONLINE...

 •  10 Martie 2008, 22:43

care atacanti?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează