FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mereu probleme cu steliştii! 6 acuzaţii la adresa lui Istvan Kovacs după meciuri importante din Liga 1: "Manieră securisto-comunistă"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 09:49

Istvan Kovacs a avut mereu probleme mari la meciurile Stelei pe care le-a condus. Aseară, centralul din Carei a avut o prestaţie foarte slabă şi a dezavantajat Steaua în repetate rînduri.

Arbitrul a mai fost acuzat în trecut de oficialii Stelei, ai lui Dinamo, dar şi ai Astrei pentru felul în care a condus meciurile.

"Eu vă spun cum ia bani Istvan Kovacs. Dacă el stă prin discotecă pe acolo pe la Cluj, aia e discoteca patronului de la Cluj. Sau îi dai un sms şi-l inviţi la o cafea, mai ne plimbăm puţin prin parc.

Îl bag în maşină, dau drumul la muzică, ce, trebuie să-i zic ceva. Sau îi zic, Kovacs, îţi dau acum 500.000 de euro şi, dacă iau titlul, îţi mai dau 500.000 de euro.

Dacă nu-l iau, mi-i dai înapoi. Care-i problema, poate să mă prindă cineva în flagrant? Şi dacă ma prinde, ce? Le zic că-i dădeam împrumut şi facem şi contract", spunea Gigi Becali despre Istvan Kovacs în urmă cu 3 ani.

"De multe ori în viaţă nu am văzut un astfel de arbitraj şmecheresc", a spus şi Ioan Niculae după o înfrîngere a Astrei 1-4 cu CFR Cluj.

"Cu Istvan Kovacs am avut de-a lungul timpului nenumărate probleme, la meciurile cu Dinamo, Ceahlăul şi la multe altele. Istvan Kovacs are ceva cu Steaua”, a declarat Argăseală la LookTV aseară.

"Consider că au fost situaţii în care am fost dezavantajaţi. Cu siguranţă, de la anul, domnul Istvan Kovacs nu le va mai arbitra nici pe Steaua, nici pe Astra. Nu comentez prestaţia lui, dar spun că ceea ce a spus domnul Dinu Gheorghe s-a adeverit. Cred eu că specialiştii care susţin că Steaua a fost ajutată pînă acum vor analiza şi vor lua măsurile cuvenite", spunea Reghecampf după un meci cu Astra din 2013, terminat la egalitate 1-1.

“Am fost persiflaţi de Kovacs. Toate auturile şi toate deciziile le-a dat pentru ei. A fost o manieră securisto-comunistă”, a spus şi MM după acel meci cu Astra.

"Sînt tensiuni normale în timpul unui meci. Acest Istvan Kovacs arată o oarecare aroganţă. Nu-mi place asta. De asta îl înjură tot publicul.

M-a eliminat, el este Dumnezeu, mă deranjează atitudinea asta. Nu e primul meci cînd face asta. Şi la meciul cu Astra din sezonul trecut a făcut la fel.

Atîta tam-tam cu acest Istvan Kovacs, nu ştiu cum rezistă cînd e înjurat de un întreg stadion. Vreau să îşi pună semne de întrebare cînd îl huiduie stadionul", a spus Flavius Stoican după un meci Chiajna - Dinamo, 0-0.

Istvan Kovacs este arbitru internaţional FIFA din 2010, atunci fiind cel mai tînar arbitru FIFA din Europa. În 2007, la doar 22 de ani a condus Supercupa României, dintre Dinamo şi Rapid, scor 6-7, după lovituri de la 11 metri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
ares123
ares123  •  27 Octombrie 2014, 20:11
Postat de doru5 pe 27 Octombrie 2014, 16:13

Culmea e ca tot acest arbitru a hotarat prin arbitrajele mizerabile retrogradarea muresenilor acum 3 ani!!!!!

NU lucreaza pentru ASA, acum asa s-a nimerit.

doru5
doru5  •  27 Octombrie 2014, 16:13

Culmea e ca tot acest arbitru a hotarat prin arbitrajele mizerabile retrogradarea muresenilor acum 3 ani!!!!!

apokalyps.
apokalyps.  •  27 Octombrie 2014, 14:52

Dima nu are probleme?=)))))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează