FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - TIMIŞOARA 1-0

Merg la TAS

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Timişorenii spun că vor ajunge pînă la Lausanne pentru a demonstra ilegalitatea legitimărilor lui Dacian Varga şi Tibi Bălan la Rapid

Poli a pierdut pe teren, 0-1, în Giuleşti, dar încearcă să cîştige la masa verde. Timişorenii vor să demonstreze la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne că Dacian Varga şi Tibi Bălan au fost transferaţi fraudulos de Rapid. "Cred că această speţă nu se va rezolva în România. Probabil vom ajunge la TAS pentru că în legitimarea jucătorilor nu a fost implicată doar AMF Bucureşti, ci şi FRF şi LPF", a spus directorul general al lui Poli, Gheorghe Chivorchian la Radio Timişoara.

Bănăţenii au acuzat chiar înaintea meciului de vineri dreptul de joc al "studenţilor" Dacian Varga şi Tibi Bălan, transferaţi de Rapid după încheierea perioadei de transferuri în Liga 1, prin echipa a treia a clubului ce activează în liga a IV-a. "Urmează să intrăm în posesia documentelor prin care au fost legitimaţi cei doi jucători, iar apoi vom dovedi că procedura a fost incorectă. Foarte multe tîmpenii sînt stipulate în înscrierea echipei Rapid III la AMF. Nu poţi să inventezi o echipă peste noapte şi să o înscrii în campionat. În acte sînt foarte multe lucruri care contravin statutelor, atît din regulamentele româneşti, cît şi din cele europene", a completat Chivorchian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  08 Martie 2010, 16:05

bai chivorchian daca ati fi castigat, mai depuneai memoriu?!?!?!

 •  08 Martie 2010, 12:36

Cind mergeti la TAS bagati si o hirtie impotriva FRF-ului doarece eu l-am vazut pe Lupescu cum l-a invatat pe Matic sa suteze sus la vinclu. Aici e mina FRF-ului, lupta impotriva Iancului cu toate mijloacele. Dupa meci ai spus ca nu vei face contestatie. Cind spui adevarul?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează