FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Merge tot pe mâna lui "Popeye" » Deşi Dielna şi-a revenit după accidentare, Contra nu are de gând să schimbe defensiva

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 00:00

Evoluţia bună din remiza cu Viitorul a stoperului Mihai Popescu, 23 de ani, l-a impresionat pe antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra.

"Guriţă" are de gând să îl titularizeze pe acesta şi în meciul de diseară, cu Craiova, în ciuda lipsei de experienţă a fundaşului central.

Contra a stat puţin pe gânduri în ceea ce priveşte centrul defensivei, mai ales că vedeta din apărare, Claude Dielna, s-a refăcut total după microleziunea fibrilară suferită în partida cu Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat, şi este apt de joc. Conform surselor Gazetei, Cosmin l-a ales tot pe Popescu pentru a nu îi strica moralul bun pe care acesta îl are după meciul de la Ovidiu.

Era să dea gol

Săptămâna trecută, Dinamo a remizat la Ovidiu, scor 0-0, iar Popescu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe teren, fiind notat de Gazetă cu 7. Pe lângă jocul defensiv bun, "Popeye" a fost la un pas să dea lovitura de graţie trupei lui Hagi în minutul 90Ă3. Dan Nistor a centrat în careul Viitorului, iar Popescu i-a luat faţa fundaşului Ganea ca un veritabil atacant de rasă şi a reluat, cu latul, la colţul lung, dar mingea s-a dus puţin peste poartă, fiind una dintre marile ocazii ale partidei.

8 meciuria jucat M. Popescu în acest sezon de Liga 1, acestea fiind singurele sale apariţii din carieră

300.000 €valorează Popescu în acest moment pe transfermarkt.de

caseta

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  19 Martie 2017, 09:43

PENEDO - CORBU , NEDELCEARU , POPESCU , ST.FILIP - NISTOR , BUSULADZIC , TIRCOVEANU - HANCA , NEMEC , SPATARU !!!

calinescu_
calinescu_  •  19 Martie 2017, 09:27

EU AS MERGE CU UN 4-3-2-1 ...!!!! CRAIOVA ESTE VULNERABILA IN CENTRUL APARARII UNDE BATHE SI POPOV SUNT FOARTE LENTZI ....!!!!!DECI EU AS MERGE PE FORMULA : PENEDO @ ROMERA; NEDELCEARU ; POPESCU; OLIVA;@ HANCA;BUSULADZICI ; ST FILIP ;@NISTOR; PALICI(BUMBA)@NEMEC; HANCA AR AVEA MAI MULT SPATIU , OLIVA AR FI PUS IN VALOARE, IAR FILIP E READUS ACOLO UNDE DA RANDAMENT MAI MARE ...!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează