FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 1-3

FOTO Nu s-a văzut la TV » Mesajul afișat de ultrașii lui FCU Craiova, în plină polemică legată de palmares: „Ne vom bate pentru acest ideal”

Mesajul afișt de ultrașii din Peluza Sud / FOTO: Raed Krishan (GSP) +29   FOTO
Mesajul afișt de ultrașii din Peluza Sud / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 07:53 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 09:33

FCU Craiova a jucat derby-ul cu FCSB (1-3) din nou în exil, la Târgu Jiu. Oltenii din Gorj, Olt, Vâlcea au luat cu asalt stadionul „Constantina Diță”, doar câteva scaune libere s-au mai putut zări la startul meciului. 

A fost trasă sub preș decizia din urmă cu câteva zile, când echipa lui Mititelu a fost "deposedată", probabil definitiv, de orice legătură legală cu Universitatea istorică. 

„Oltenește, golănește” a fost scenografia prin care ultrașii lui Mititelu și-au arătat susținerea față de echipă, urmată de mesajul „Atât timp cât va mai fi un singur ultras care vrea să trăiască liber / Ne vom bate pentru acest ideal”.

+25 FOTO
GSP reface puzzle-ul scindării Universității Craiova în CSU și FCU » Episodul 1: Ce este și cum trebuie definit „palmaresul” + privatizarea pe sub masă a clubului
PALMARES
GSP reface puzzle-ul scindării Universității Craiova în CSU și FCU » Episodul 1: Ce este și cum trebuie definit „palmaresul” + privatizarea pe sub masă a clubului

Adrian Mititelu: „În 2-3 luni schimb numele și sigla”

Adrian Mititelu a renunțat rapid la numele Oltenia Craiova, văzând că suporterii nu-s tocmai încântați de decizie. Patronul echipei a anunțat că în 2-3 luni va schimb numele și sigla, în contextul în care CS Universitatea Craiova a primit luni palmaresul Științei. 

„Nu ne schimbăm numele în Oltenia Craiova, a fost doar o idee, am aruncat-o pe piață ca să văd cum reacționează lumea. «FCU» va rămâne, nu va lipsi din conținutul noului nume. 

E o decizie pe care o vom lua după ce vom analiza mai multe aspecte, vedem ce zic și fanii. Trebuie să facem și o nouă siglă, unde vom folosi leul într-o formă sau alta. Cam 2-3 luni durează, poate chiar mai mult”.

VIDEO Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Adrian Mititelu a băgat echipa în ședință după eșecul cu FCSB » Ce s-a întâmplat la vestiare

EXCLUSIV Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Activistul
Activistul  •  19 Iulie 2023, 10:05

E greu... când echipa cu care ții este doar o tentativă tristă de a uzurpa adevărata Știința, când patronul intră și iese de la închisoare iar fiu-su sparge banca pe șampanie și zaiafeturi, când șeful galeriei este o gogoașă înfuriată etc. Ce-i de făcut, în afară de revărsările de frustrări și insulte din comentarii? Simplu: la muncă, tovarăși!

miciBIO
miciBIO  •  17 Iulie 2023, 11:54
Postat de Shogun01 pe 17 Iulie 2023, 10:29

Ai dreptate! Angheluta, mai nou lauda clona CSU...a umblat Rotaru si pe la Digi

Trebuie să aibă bani și de tratament pentru negii de pe față, nu ai văzut câți are?

morisca_11
morisca_11  •  17 Iulie 2023, 10:33

MA PUFNIT RASUL SA VAD CUM MASCARICI IN ALBASTRU ALERGAU PE TEREN !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează