FOTBAL  »  Superliga  »  

MESAJUL LUI BORCEA CĂTRE STELIŞTI: “Nu scăpaţi din infern!”

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo crede că “meciul începe de la 1-0 pentru noi datorită presiunii create de «cîinii» din tribune!”

– Domnule Borcea, aveţi te­meri că s-ar putea face intervenţii asupra jucătorilor lui Dinamo să nu joace corect cu Steaua?
– Adică să nu am încredere în fa­­milia mea? A înnebunit lumea! Este exclus. Plus că o victorie cu Steaua, mai ales în situaţia de acum, nu se compară cu toţi banii din lume, cu nimic.

Giovanni e dinamovist”
– Trei sferturi din lot este sub contract cu Ioan Becali, care e acum foarte apropiat de Steaua şi ar fi interesat ca roş-albaştrii să meargă direct în Champions League...
– Bazaconii! Cum să-i pri­veas­că în ochi pe jucători, cum să le zică: «Dă-te, mă, la o parte!»?! Şi, ce, credeţi că fotbaliştii lui Dinamo nu-şi apără interesul lor, care ţine de Dinamo?

– Sînteţi convins că Giovanni nu va încerca nimic necurat.
– Da. Giovanni este dina­mo­vist în primul rînd, relaţia lui cu Stea­ua e întreţinută doar de legă­turile de familie. Eu zic că el se va bucura duminică dacă batem noi.

– Orice eroare a jucătorilor lui Dinamo va fi interpretată. Cum credeţi că va fi atmosfera pe stadion?
– Spre deosebire de alte dăţi, eu zic că spectatorii ne vor purta spre victorie. Atmosfera de la me­ciul cu Lazio, cu 50.000 de oameni cîn­tînd pentru echipă, a fost an­tre­nament. Acum se va declanşa iadul pe pămînt în Ştefan cel Mare! Ste­liştii nu vor scăpa din infern! Ştiu, un meci începe de la 0-0, dar du­mi­nică pornim de la 1-0 datorită in­fer­nului ce va fi creat de «cîinii» din tribună.

“2-0 şi vor plînge iar de ciudă”
– Cum aţi trăi un egal sau o victorie a Stelei ce ar asigura, teoretic, titlul de campioană rivalei de-o viaţă?
– Doamne fereşte! Nu pot să mă gîndesc, aş muri de ... Noi am fost campioni anul trecut cu victo­ria din Ghencea şi am văzut cît de de­vastaţi erau adversarii noştri, cum plîngeau de ciudă. Vă spun eu, acum batem cu 2-0. Şi steliştii pot miza, la pariuri, pe victoria lui Di­namo. Nu mă interesează de Cluj, de Steaua, de cine ia titlul, e or­go­liul nostru. Eu, oricum, n-o să dorm pînă la meci, am intrat în tensiunea derby-ului. O să fie război total!

“Cînd era preşedinte la Dinamo, Giovanni le-a zis jucătorilor: «Dacă vă prind cu mizerii, vă exclud din fotbal!». Cum să încerce tocmai el să-i influenţeze negativ acum?”
Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
 •  01 Mai 2008, 00:53

A observat cineva ca toata presa sa axat pe dinamo...numai dinamo in sus si in jos de 3 zile numai de dinamo aud...ce a facut acesti dinamo ca din cate stiu sunt pe locu 4...

 •  01 Mai 2008, 00:48

ce infern losere?mereu ne copiati toate benerele si toate cantecele,nu va duc capetele alea seci sa fiti si voi originali.atmosfera de pe ghencea e cea mai frumoasa.cine zice ca nu e invidios.suntem cei mai inventivi,cei mai destepti si cei mai frumosi suporteri din tara.a-ti pierdut si putinul public care-l mai aveati.n-ai vazut ca nu ai vandut biletele nici la 1 leu?fraiere care esti.ascunde-te sau mai bine go and kill your self.acuma va fi plia toloaca aia a voastra ca vione campioana.steaua!

 •  30 Aprilie 2008, 20:19

Ce pretentii poti avea de la un om care nu are decat 2(doi) neuroni, si aceaia aproape macinati de gaz metan? Borcea, am sa-ti trimit o fotografie cu un prieten si coleg, mort dupa meciul pierdut de voi duminica viitoare. Asa sa va ajute D-zeu, sa ajungeti sclavii ungurilor, potai nenorocite ce sunteti.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează