FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Mesajul lui Bratu către granzi: "Să vă temeţi de Gaz Metan!" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 12:10

Florin Bratu crede că Gaz Metan se va lupta cu Dinamo pentru un loc de Europa League.


Ex-dinamovistul Marius Bratu a înscris ieri, în victoria cu MTK Budapesta (3-2), printr-o reluare sub bară, din 6 metri. A fost golul de 1-0, dar şi prima reuşită a lui "Bratone" pentru echipa la care s-a transferat în iarnă, Gaz Metan. "Sper să fie un nou început, pentru că vreau să marchez mai mult în campionat! Sîntem o echipă bună, care va pune probleme. Toate celelalte echipe trebuie să se teamă, pentru că avem foame de rezultate", a declarat jucătorul. "Dintre noi şi Dinamo, va merge în cupele europene echipa care va avea mai multă constanţă în campionat", a adăugat atacantul.

"Viaţa de fotbalist e scurtă"
În campionat, Bratu va fi sprijinit în atac de golgeterul Mediaşului, Eric de Oliveira, care ieri a punctat pentru 2-1. "Am şi uitat că am plecat! Vreau să-mi revin rapid la forma din tur. Ştiu ce pot", a declarat Eric, care a anunţat însă că, la vară, vrea un transfer şi un contract mai bun în străinătate. "Am vrut să fac ceea ce e mai bine pentru familia mea. Viaţa de fotbalist e scurtă. Dacă nu faci bani acum, mai tîrziu rămîi fără. Nu pot să rămîn la Mediaş pe un salariu mic, la vară voi încerca să prind un contract mai mare, la o altă echipă", a completat brazilianul.


"Bratu s-a integrat rapid. Era o chestiune de timp pînă reuşea să marcheze, pentru că şi în celelalte meciuri a avut ocazii. Iar Eric a făcut ceea ce ştie el mai bine, să înscrie"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan Mediaş

"Trag tare ca să-mi revin la forma din tur. Mai am puţin. După retur, mai vorbim despre o eventuală plecare de la Mediaş"
Eric de Oliveira, mijlocaş Gaz Metan Mediaş


Akaki la "naţională"
Fundaşul central al Mediaşului, Akaki Khubutia, a lipsit din testul de ieri cu MTK Budapesta, fiind convocat la "naţionala" Georgiei. "Vom juca împotriva Armeniei, într-un amical programat în Cipru. Mă bucur pentru această convocare. Înseamnă că am fost apreciat în ţară pentru ceea ce fac la Gaz Metan Mediaş", a declarat fundaşul georgian. (Cosmin Prişcă)

Revelaţia Roman
Folosit în banda dreaptă, atacantul Dan Roman a punctat decisiv ieri, pentru 3-2. Jucătorul a trimis spectaculos, peste portarul maghiar, semnînd reuşita meciului Gaz Metan - MTK. Dan Roman a fost disponibilizat de FCM Tg. Mureş în această iarnă, după ce a făcut parte din echipa care în vară reuşea promovarea.

Gaz Metan Mediaş - MTK Budapesta 3-2
Au marcat pentru Mediaş: Bratu (19), Eric (51), Roman (88)
Mediaş: Pleşca - Zaharia, Fl. Lazăr, Markovici, Buzean - C. Todea, Hoban - Dudiţă, Del Campo, Pîrvulescu - Bratu. Antrenor: Cristi Pustai. Au mai jucat: Vîtcă, Bozeşan, Eric, Miclea, Aganovici, D. Roman, Kubala, Cruceru, Crişan, Gaşpar, Fertea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  08 Februarie 2011, 17:21

@violet_alex deocamdata noi inka nu am pierdut pe paltinisanu ci voi (0-0, si 0-2) asa ca nu te mai umfla, cine stie ce 0-0 scoatem si in urmatorul meci?

butch_cassidy
butch_cassidy  •  08 Februarie 2011, 13:06
Postat de imperator pe 08 Februarie 2011, 12:24

auziti ce zice violeta_alex, va duceti pe Dana Paltinisana si o b...., la fel vor pati si Craaiova.

Nu-i mai raspunde lui minoritaru asta ! Respect sirbii dar nu pe asta...un sirb ipocrit..le zice clone comuniste el fiind fan partizan o echipa supercomunista ca si nevasta-sa steaua rosie belgrad ..comuniste si ultranationaliste anti minoritati !

amistad
amistad  •  08 Februarie 2011, 12:47

Si de "Gaz-Lampant", "Gaz-Butan, "Gaz-Etilic", "Caze-stomacale", etc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează