FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul lui Dolha pentru cei care i-au fost alături: "Sufletul meu e cu voi!" ;)

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Ema Dolha a vorbit ieri pentru prima oară după eşecul de la Urziceni şi a transmis un mesaj emoţionant către echipă şi către fani

Şefii dinamovişti au aruncat cu pietre în el, antrenorul l-a criticat, doar colegii şi o parte dintre suporteri i-au mai rămas fideli lui Ema Dolha. Portarul de 30 de ani va fi operat la umărul drept diseară, la Spitalul de Urgenţă, de către doctorul Gabriel Dinu, cel ce l-a ajutat în trecut cu o problemă similară şi pe Zie Diabate.

Dolha a vorbit ieri pentru prima oară după ultima sa gafă, cea de la penalty-ul la Bilaşco, care a readus Urziceniul în joc. Ema a vorbit puţin şi pe un ton civilizat la adresa celor care l-au contestat, mai mult sau mai puţin vehement: "Accept criticile, dar cu atacurile la persoană nu pot fi de acord. Indiferent din partea cui vin. Cine face astfel de declaraţii se descalifică în primul rînd pe el ca individ. Îmi pare rău că n-am putut să-mi ajut echipa să cîştige, îmi pare rău de multe. Le mulţumesc celor care m-au susţinut cu vorbe calde, iar colegii mei trebuie să ştie că sufletul meu e cu ei! Trebuie să cîştige şi pentru Ema Dolha, fiindcă şi Ema Dolha a încercat să facă totul ca Dinamo să cîştige!".

Goal-keeperul va pierde cel puţin 3 luni după operaţia la umărul drept. Practic, evoluţia din meciul cu Unirea ar putea fi ultima pentru Ema în tricoul lui Dinamo, întrucît şefii iau în calcul varianta ca la vară să se ajungă la încheierea amiabilă a relaţiei club - jucător, deşi portarul are contractul scadent în vara anului 2011. 

"Ema Dolha a fost erou! Un adevărat înger păzitor. A apărat extraordinar"
Cristi Borcea, după U Craiova - Dinamo 0-0

"Dolha a acţionat ca o domnişoară. Are şi nume de domnişoară, Ema. E cuminte, profesionist, dar are această slăbiciune, îl defineşte prenumele ăsta"
Cornel Dinu, după Panathinaikos - Dinamo 3-0

Piaget de 20.000 de euro
După victoria "cîinilor" în Ghencea, 1-0 în toamnă, Cristi Borcea a venit ţintă spre Dolha la cîteva minute după succes. Şi-a dat jos de la mînă ceasul Piaget, în valoare de 20.000 de euro, şi i l-a oferit goal-keeperului: "Ia-l tu, îl meriţi din plin! Ai fost magnific!". Iniţial, fotbalistul a refuzat, dar preşedintele executiv a insistat, ştiind că Ema este împătimit după ceasuri.

Comentarii pe dinamovisti.ro
"Să te refaci cît mai repede Ema... Dinamo are nevoie de tine!"
laur

"Ema, sperăm să-ţi revii cît mai repede şi să demonstrezi că eşti un portar bun. Ai greşit pentru că ai avut moralul slab din cauza criticilor. Oricui i se poate întîmpla"
aly_dinamo

"Multă sănătate, Ema, dar de acum stai pe bancă!"
vlad4fifa

"Chiar dacă nu sînt fan Turcu, dimpotrivă, totuşi acest campionat a fost pierdut de Dolha. Goian a fost criticat două campionate pentru acea gafă cu Rapid! Mingea udă este ca un săpun pentru Dolha"
JONY73

"Sînt stelist, dar nu poţi jigni aşa un jucător, mai ales cînd nu poţi spune că ai făcut ceva în fotbal"
tataee

Borcea protestează
Cristi Borcea este în Austria şi nu vrea să asiste la meciul de vineri al "cîinilor", cu Gaz Metan, fiind supărat din cauza egalului de la Urziceni (4-4). Preşedintele executiv a comentat şi arbitrajul: "Marius Avram a prelungit prea mult meciul, 5 minute, iar penalty-ul acordat la Bilaşco nu prea a fost. Avram a fost acuzat că a lăsat jocul prea liber, dar cum vreţi să fie spectacol? D-aia a ieşit show şi 8 goluri, fiindcă nu s-a fluierat la fiecare contact între jucători".

Diabate OK
Zie Diabate se antrenează de ieri alături de coechipieri. Fundaşul de 21 de ani o să intre de azi şi la un joc-şcoală cu echipa şi este anunţat ca fiind apt pentru meciul de vineri. Fotbalistul va trebui să dea o fugă zilele viitoare în Bulgaria ca să-şi reînnoiască viza de şedere în România!

Vine Sakara
Stoperul Robert Sakara, 25 de ani, din Burkina Faso, este aşteptat să ajungă în week-end în România pentru a fi testat de către Cornel Ţălnar. Fundaşul de 1,88 metri este liber de contract şi are 3 prezenţe în echipa sa naţională. În 2010 a jucat 5 meciuri pentru Stade d'Abidjan.

- Dragoş Grigore va începe de astăzi antrenamentele uşoare după fractura de peroneu suferită acum 17 zile cu CFR Cluj. Fundaşul este aşteptat, dacă totul va decurge bine, să apară în teren în două săptămîni.
- Dinamoviştii au avut ieri un singur antrenament fizic. După-amiaza a fost liberă. Astăzi, de la ora 16:00, se intră în cantonament pentru meciul cu Mediaş.
- Ioan Andone: "Dacă vrei să critici un jucător mai bine să-i spui între patru ochi, dacă ai curaj. Nu ai voie să-l jigneşti. Dacă eram antrenor, le spuneam conducătorilor să-şi ţină gura!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
liviu_stanciu
liviu_stanciu  •  31 Martie 2010, 12:59

Așa e viața de fotbalist român, Ema. Când toate merg bine, ești erou. Când greșești, ești pus la zid. Să știi că suporterii nu au uitat meciurile pe care le-ai câștigat din poartă, iar despre Turcu... n-are nimeni pretenții, pentru că atât poate el, săracul... Te așteptăm să te refaci. Ai o perioadă plină de ghinioane, dar sunt convins că odată depășită vei demonstra că ești unul din primii trei portari ai României ! Suporterii sunt cu tine !

 •  31 Martie 2010, 11:39

Turcule esti un gunoi cum iti permiti sa jignesti in acest hal,crezi ca daca ai bani poti fi cel mai mare esti un nenorocit de pitic porno gunoiule

crik66
crik66  •  31 Martie 2010, 11:05

Sint rapidist,dar asta depaseste granitele sportului,cine se crede muc cel mic sa jigneasca un sportiv in asemenea hal,a prins tupeu nesimtitul dupa ce si-a marit p... ei bine acum ii ajunge la cur sa si-o indese acolo

Vezi toate comentariile (12)
Comentează