FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL DINAMO - BARCELONA

Messi, a doua ţeapă? » Avertisment Dinamo! Hamburg s-a ”fript” aseară cu Barcelona

Articol de , - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 09:18

Pentru amicalul prin care nemţii marcau 125 de ani de existenţă, spaniolii s-au prezentat fără argentinian şi cu 12 jucători de la echipa secundă. Marţi, Leo va mai susţine un examen medical, românii speră totuşi să-l vadă live pe 11 august


Dinamo va întîlni Barcelona pe 11 august, la Bucureşti, în cel mai aşteptat amical din istorie. Dar suporterii care s-au îmbulzit să-şi ia bilete pentru a-l vedea pe Messi pe Naţional Arena, pînă ieri se vînduseră 29.000 din cele 52.000 de bilete, nu trebuie să-şi facă vise prea mari! Şi la Hamburg, într-un amical disputat aseară, catalanii trebuiau să apară cu Balonul de Aur al ultimilor trei ani în primul "11". Însă el n-a mai făcut deplasarea în Germania!

Deşi fusese trecut pe lista remisă luni grupării hanseate, Barcelona a anunţat ieri că Leo e accidentat: hematom intramuscular. La Hamburg, care a marcat prin acest amical 125 de ani de existenţă, supărarea e mare şi pentru că spaniolii au încropit un lot cu 12 jucători de la echipa B!

"Minus 500.000 de euro dacă nu vine cu Dinamo"
Oamenii care susţin logistic evenimentul de la Bucureşti nu se sperie de această informaţie: "Mai sînt aproape trei săptămîni pînă la meciul de pe Naţional Arena, lucrurile se pot îmbunătăţi pentru Leo". Organizatorii mai zic că există o clauză suplimentară: "Messi trebuie să vină la Bucureşti cu Barcelona, fiind scutit de la meci doar dacă va avea probleme medicale serioase. Dar şi-atunci va fi supus unui examen riguros pentru a fi siguri de acest lucru. În caz contrar, catalanii vor primi cu 500.000 de euro mai puţini bani decît s-a negociat"

Catalanii susţin că starul argentinian va efectua un nou control medical marţi, însă este posibil ca absenţa sa de pe gazon să fie de aproximativ o lună.


"Messi trebuie să stea în Spania, pentru a se recupera"
Tito Vilanova, antrenor FC Barcelona

2 milioane de euro e bursa Barcelonei pentru amicalul de lux din 11 august

935 de lei costă cel mai scump bilet la amicalul "cîinilor" cu spaniolii şi 99 lei cel mai ieftin

Nemţii se simt furaţi
Clubul din Hamburg a apelat la un avocat pe care l-a însărcinat să obţină reducerea drastică a sumei negociate iniţial cu gruparea catalană, în speţă 1,2 milioane de euro. Lipsa lui Messi presupune oricum reducerea acesteia cu o treime, dar nemţii se simt furaţi: "La ce efectiv a deplasat, Barcelona nu merită nici 800.000 de euro!".

Iarbă de 2 centimetri şi pe Naţional Arena?
Printre clauzele impuse de catalani în contractul cu nemţii figurează tunderea gazonului astfel încît firul de iarbă să aibă exact doi centimetri şi udarea lui înaintea fiecărei reprize. De asemenea, Barcelona a pretins ca oficialii Hamburgului să poarte neapărat costum şi cravată şi a cerut băuturi izotonice şi fructe în vestiar.

Ar fi a doua oară
Românii îl aşteaptă pe Messi mai ceva ca pe americani pe vremuri. Şi anul trecut, Leo trebuia să joace cu "naţionala" Argentinei, pe 10 august, la inaugurarea Naţional Arena, însă amicalul a fost anulat de către "pume", anunţul fiind făcut pe 25 iulie. Bursa Argentinei era de 1,5 milioane de euro. Amicalul de lux dintre cele două selecţionate a fost amînat pentru data de 5 martie 2014.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
gardenparty
gardenparty  •  25 Iulie 2012, 19:06

Eu zic ca dinamo sa joace in "Stefan cel mare" cu vreo 200 de spectatori...Af fi normal si pentru jucatori!

replicant
replicant  •  25 Iulie 2012, 15:05

Pentru cei ce va considerati furati ca v-ati luat bilet dar nu vine Messi, va reamintesc ca v-ati luat bilet la meciul Dinamo - Barcelona si nu la meciul Dinamo - Messi. Va puteti simti cel mult dezamagiti sau ghinionisti, dar nicidecum furati. Furati ar trebui sa se simta vasluienii si stelistii daca CFR se califica in Liga si vine Barcelona la Cluj. :)

imperator
imperator  •  25 Iulie 2012, 13:38
Postat de radiani pe 25 Iulie 2012, 10:45

Voi, ca organizatori, platiti cu 500.000 EUR mai putin daca nu vine Messi. Eu, ca spectator care a platit pretul cerut de voi pe bilet, cum voi fi "despagubit" in cazul in care Messi nu va veni? Daca inteleg eu bine, pentru voi ar fi chiar foarte bine daca lucrurile s-ar intampla asa.

Foarte bunä remarca ta !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează