FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BARCELONA

Messi pe Dolce şi Digi » Dinamo a găsit soluţia ideală pentru meciul cu Barcelona

E din ce în ce mai sigur: Messi va juca pe Naţional Arena
E din ce în ce mai sigur: Messi va juca pe Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 01:01

Conducerea lui Dinamo a găsit soluţia pentru ca amicalul de lux cu Barcelona să se dispute pe 11 august: ambele posturi să transmită live partida.

Dinamo nu are nici o emoţie că superamicalul cu Barcelona, din 11 august, nu se va disputa din cauza DigiSport. Televiziunea a ameninţat că nu va permite amînarea derby-ului Dinamo - Rapid, programat în etapa a 4-a, şi că, în caz contrar, nu va mai achita a doua tranşă de bani din contractul pe anul în curs. "Ne-am pierde din audienţă, plus că pe banii noştri ne aşteptam să ne cheme cineva să discutăm", a fost explicaţia şefilor DigiSport.

"Nu există nici o clauză în contractul dintre DigiSport şi Ligă cum că se pot opune amînării unei partide în cazul în care cele două cluburi se pun de acord, în cazul de faţă Dinamo şi Rapid", susţin acţionarii dinamovişti.

Soluţie de compromis
Zilele acestea, şefii clubului din Ştefan cel Mare se vor întîlni cu reprezentanţii DigiSport pentru a soluţiona problema. Au şi o variantă mulţumitoare: "Ne-am înţeles cu Dolce Sport să transmită live partida, iar acest lucru va rămîne bătut în cuie. Ne dorim ca meciul să se vadă şi pe DigiSport, tot în direct, iar astfel partida să fie transmisă pe ambele posturi".

În aceste condiţii, DigiSport nu va ieşi deloc în pierdere, întrucît are o acoperire mai mare în ţară decît Dolce Sport.

1,3 milioane de abonaţi are Dolce, în timp ce RCS&RDS are de aproximativ 3 ori mai mulţi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Iulie 2012, 14:31
Postat de valeron1880 pe 30 Iunie 2012, 00:56

Nu e vorba de cine transmite meciul...problema majora este ca NU o sa fie nici un meci. Poate vine Barcelona C sau Sporting Club Barcelona din Ecuador, dar nu FC Barcelona din Spania. Ori ca citesti stirile gsp, ori ca te uiti la OTV tot aia este... :))))))

Sa nu te otravesti !

valeron1880
valeron1880  •  30 Iunie 2012, 00:56
Postat de george_sandulescu pe 29 Iunie 2012, 10:54

astia de la gsp una scriu azi si maine o dau la intors. eu unul m-am saturat sa mai citesc asemenea tampenii si nu mai cred nimic. maine vor scrie ca basescu a cerut ca meciul sa fie doar pe digi daca asa le cere interesul de "jurnalisti". oricum ziarul gsp e mana in mana cu digi si le face toate poftele, dar macar sa nu ne intoxice pe noi cu tampenii de genul asteia, ca ambele televiziuni dau meciul. asta dupa ce in ultimele zile au tot scris ca dolce are exclusiv.

Nu e vorba de cine transmite meciul...problema majora este ca NU o sa fie nici un meci. Poate vine Barcelona C sau Sporting Club Barcelona din Ecuador, dar nu FC Barcelona din Spania. Ori ca citesti stirile gsp, ori ca te uiti la OTV tot aia este... :))))))

valeron1880
valeron1880  •  30 Iunie 2012, 00:49

:)))))) astia mi-au scos comentariul fiindca i-am dat in gat :))))))) Amicalul Dinamo - Barcelona este o mare vrajeala. Un articol devacanta scris de gsp in lipsa de altceva pe timp de vara. Pt detalii priviti aici: ://www.fcbarcelona.com/detail/card/events-calendar Scrie ceva de Dinamo? NU! PSG, Manchester... dar nu de Dinamo. Sper sa apucati sa cititi postarea asta pana nu o sterg dontologii astia platiti de Felix Securistul.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează