FOTBAL  »  Superliga  »  DIN “GROAPĂ” LA GROZNÎI

“Mi se rupe sufletul!”

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Mărgăritescu (28 de ani) se desparte cu amărăciune de Dinamo după patru sezoane în care a cucerit un titlu, o Cupă şi o Supercupă.

– Andrei, cum a fost pe­ri­oa­da în care te-ai antrenat singur?
– A fost destul de greu, nu e plăcut să te pregăteşti de unul singur. Acum totul a luat sfîrşit şi mă concentrez doar pe Terek, noua mea echipă. Nu am dorit să mă grăbesc pentru că voiam să fac cea mai bună alegere.

– Ai zis că ţi-ai fi dorit să evoluezi la Kaiserslautern...
– Germania a fost prima op­ţi­une pentru mine, m-am gîndit că mi se potriveşte mai bine, mai ales că şi Claudiu Niculescu mă sfătuise să mă duc acolo. Dar dacă s-au lun­git foarte mult tratativele, am ales să evoluez pentru Terek. Şi finan­ciar e mult mai bine.

– Te-a afectat că ai fost înlă­turat de la echipă fără ca Mircea Rednic măcar să discute cu tine?
– Nu pot spune că nu m-a afec­tat, dar am înţeles situaţia. Eu cred că nu are ceva personal cu mi­ne , nici eu nu am nimic cu an­tre­norul. Vreau să mulţumesc con­ducerii, care s-a comportat foarte frumos cu mine şi m-a înţeles.

– Ce ai lăsat în urmă în Şte­fan cel Mare?
– Mă doare sufletul că plec! Am lăsat amintiri frumoase, co­legi, prieteni, suporteri şi con­ducători în urmă. M-am ataşat de tot ce re­pre­zintă culorile alb şi roşu, dar nu mă voi rupe de spiritul dinamovist. Voi fi un suporter plecat în stră­i­nă­tate şi voi urmări tot timpul e­vo­luţiile băieţilor. Plec cu un gust a­mar, am realizat foarte multe lu­cruri aici şi nu pot uita că Dinamo m-a ajutat să ies din Divizia B şi mi-a oferit cele mai mari satisfacţii din carieră.

– În Groznîi e zonă de con­flict, nu ţi-e teamă?
– M-am interesat şi nu e chiar aşa, mai ales că eu o să stau la 300 de kilometri de Groznîi. Nu merg la război, ci la fotbal. E ade­vărat că e puţin cam departe, dar în două ore, cu avionul, sînt acolo. Acum aştept să îmi iasă viza şi să mă pun la punct cu pregătirea fizică pentru a începe treaba.

“Mărgăritescu va cîştiga la Terek de 10 ori mai bine decît la Dinamo”
Victor Becali impresar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Iulie 2008, 11:40

Bravo,MARGARITESCU,ptr.tot ce ai facut la DINAMO,ai fost un REPER,(desi stiu jocul lui DINAMO de peste 46 de ani)esti tipul de OM,care lupta ptr.ECHIPA. Dinamo are nevoie de caractere ca al tau,(chiar cind jocul nu ti-a iesit s-a vazut ca pui suflet)suporterii unei ECHIPE DORESC sa vada si sufletul IN teren al unui FOTBALIST. Imi pare rau ca pleci dar sper sa revii cu NOI mereu. DINAMO nu are NEVOIE de VEDETE fara SUFLET ptr.ECHIPA... CU drag te asteptam mereu.

 •  05 Iulie 2008, 06:56

marga, indiferent de motivul plecarii tale, noi nu vom uita niciodata ca ai jucat cu sufletul pentru dinamo. la varsta ta, si tinant cont de faptul ca ai ajuns in liga 1 tarziu, la 25 de ani, transferul in rusia te scoate din foame. nu vrem sa ajungi ca unele foste mari glorii care au pensie mica si traiesc doar din amintiri. multumim pentru ce ai facut pentru dinamo. caine adevarat :X.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează