FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Microbuzul condamnaţilor! "Răsculaţii şi-au dat foc la valiză, nu mai continuă cu noi!"

Ianis Zicu, Zicu, Dinamo
Ianis Zicu, Zicu, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Fugarii Mărgăritescu, Boştină, Zicu, Ad. Cristea şi Alexe vor fi excluşi de la Dinamo. Deja au fost retrase materialele promoţionale cu cei cinci de la magazinul clubului

Curăţenia în Ştefan cel Mare începe din aprilie. Un oficial din cadrul clubului a explicat ce măsuri s-au decis în privinţa lui Florin Bratu, Ousmane N'Doye, dar şi a celor cinci ce au fugit cu microbuzul din cantonament: Boştină, Mărgăritescu, Zicu, Adrian Cristea şi Alexe.

"E clar: amenzile vor fi atît de mari încît Bratu şi grupul său de fugari nu-şi vor mai primi nici un cent pe aceste ultime două luni ale sezonului. E o vorbă în Ştefan cel Mare: «Dacă a pus Badea ochii pe tine, şi acum i-a pus, eşti Game Over!», a povestit unul dintre şefi.

Scoşi din magazinul clubului!
Şefii au discutat între ei despre soarta "Grupului lui Bratu": "La Dinamo nu mai au nici o şansă de a continua, la fel şi Bratu! Doar Alexe mai poate scăpa, e băiat tînăr, valoros, poate fi o afacere profitabilă!". Ieri după-amiază, Bratu şi cei cinci fugari nu au vrut să se antreneze, însă au fost strînşi cu uşa de şefi: ameninţaţi cu memoriu la LPF şi pierderi de sute de mii de euro: "Riscaţi mult, vă putem suspenda şi o să primiţi amenzi de vă vindeţi casele să le plătiţi!".

La prînz, toţi s-au prezentat la Săftica, unde s-au antrenat cu echipa secundă. În afară de Bratu însă, nici unul nu mai are drept de joc pentru Dinamo II. Ieri s-a luat o decizie uluitoare: conducerea a hotărît retragerea de la vînzare a tuturor materialelor promoţionale cu cei cinci care au hotărît să plece din cantonament fără acordul clubului.

Borcea a înroşit telefonul
În noaptea de joi spre vineri, cînd Boştină, Mărgăritescu, Zicu, Adrian Cristea şi Alexe se aflau în microbuz în drum spre Bucureşti, Cristi Borcea, aflat la Miami, i-a sunat pentru a-i face să se răzgîndească şi să revină la Cluj. I-a apelat şi pe fraţii Victor şi Ioan Becali, sperînd că aceştia vor regla situaţia. În zadar însă, în cele din urmă fotbaliştii nefiind de găsit pe telefoanele mobile.

Giovanni le-a zis că îi plăteşte el
În momentul în care "Grupul lui Bratu" a fost ameninţat de şefi cu amenzi uluitoare de zeci de mii de euro, mai mulţi dintre jucători s-au speriat şi l-au sunat pe Giovanni Becali. Fostul agent FIFA le-a transmis să meargă pînă la capăt, întrucît le va suporta el eventualele sancţiuni financiare, dar şi ratele contractuale pe care Dinamo nu le va mai achita!

Ce au făcut scandalagiii la Dinamo în acest sezon:
Fotbalist    Meciuri    Goluri
Ousmane N'Doye    24    1
Gabriel Boştină    24    2
Adrian Cristea    23    2
Marius Alexe    20    4
Ianis Zicu    15    0
Andrei Mărgăritescu    1    0
* Au fost luate în calcul doar evoluţiile din Liga I

830.000 de euro este suma totală a salariilor celor 7 jucători aflaţi în colimatorul şefilor

N'Doye s-a antrenat singur
N'Doye este de capul lui în Bucureşti! "Nu-l bagă nimeni în seamă pînă cînd va reveni Borcea", a declarat o sursă din club. Dacă dimineaţă n-a avut cu cine să se antreneze, senegalezul a venit ieri la stadion, la ora 17:00, unde s-a pregătit cu preparatorul Mircea Oaidă. Deşi se va lua în discuţie excluderea lui, Ousmane a declarat aseară pentru Gazetă: "Eu mă antrenez cu un preparator, nu ştiu de restul şi nu e treaba mea. Eu vreau să rămîn la Dinamo, nu cred că voi fi dat afară. N-am de ce. Cînd va reveni echipa, mă voi pregăti cu ea".

"Nu e un grup unit"
Fostul băiat rău al "cîinilor", Gabi Tamaş, a comentat ieri: "Ce se întîmplă la Dinamo arată clar că acolo nu e un grup unit, o familie. În loc să-şi vadă fiecare de treaba lui, unii sînt interesaţi de ceea ce fac alţii în timpul liber. Nu contează ce faci în afara terenului dacă pe gazon îţi faci treaba sută la sută. Dacă mai eram la Dinamo, eram alături de grupul lui Bratu, pentru că băiatul este la necaz acum. Dacă nu se termină repede nebunia asta, se ratează şi Europa League!".

Prunea acuză "persoane din afara clubului"
Prunea a criticat ieri: "Persoane din afara clubului au comandat tot ce se întîmplă rău acum la Dinamo. Cei 5 care au părăsit cantonamentul trebuiau să fie solidari cu restul echipei, nu cu Bratu. Am cerut regulamentele LPF şi FRF pentru a şti cum procedăm. Jucătorii vor rămîne la dispoziţia clubului. Bratu a avut o ieşire necontrolată la adresa mea, eu nu l-am înjurat, iar ceea ce a făcut el nu vreau să comentez. Eu îmi voi continua activitatea la Dinamo, am o datorie morală faţă de acest club care m-a crescut şi m-a format ca om".

Îl pierd gratis pe Alexe?!
Surse apropiate clubului afirmă că tînăra speranţă a dinamoviştilor, Marius Alexe, este manevrat de fraţii Becali fiindcă el este un apropiat al acestora, iar gruparea din Ştefan cel Mare riscă să-l piardă fără să primească vreun ban: "Fraţii Becali au ameninţat în mai multe rînduri că au posibilitatea legală de a-l lua pe Alexe gratis de la Dinamo şi să-l ducă unde vor, aşa cum s-a întîmplat cu Mitea acum 7 ani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
 •  18 Aprilie 2010, 09:24

cei care au plecat,mai putin alex,sunt niste topiti,niste epave ale fotbalului romanesc.trebuiau vanduti pe pungi de seminte pt.suporteii lui dinamo.borcea ar trebuii sa rupa orice legatura a clubului dinamo cu giovani becali.BORCEA TREZESTETEEEEEEEEEE SI LASA SENTIMENTALISMUL.

 •  18 Aprilie 2010, 00:18

Prietenii lui Borcea, Fratii Becali iar si-au exercitat interesele, distrugand un inceput de retur foarte bun a lui Dinamo, si in conditiile astea, cu aceasta conducere jalnica care o are Dinamo si cu influientele ,,tarabagiilor" Becali, o sa mai vedem performante in viitorul foarte indepartat, sincer imi pare rau de Alexe da' si el este prins in jocul de interse.....oricum multumiri, ironice, la adresa celor care conduc Dinamo, faceti o ,,treaba buna" baieti, ne ingropati echipa.

 •  17 Aprilie 2010, 23:43

asta seara la teleeurobingo show clubul dimano a castigat o infrangere de la VALI NASTASE......

Vezi toate comentariile (37)
Comentează