FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

”Micul Zizou”, dorit acasă » În februarie semna primul contract de profesionist, acum a captat atenţia cluburilor din Franţa natală

Articol de - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 11:27

Valenciennes şi Brest îl monitorizează pe Boudjemaa, iar la iarnă vor să facă asaltul final


Damien Boudjemaa a fost eroul victoriei "găzarilor", 2-1, cu Oţelul. Mignonul mijlocaş de 27 de ani a devenit o ţintă atractivă pentru două dintre formaţiile din Ligue 1, Valenciennes (locul 12) şi Brest (locul 15), grupările din Hexagon trimiţîndu-şi reprezentanţii pentru a-l vedea pe "micul Zidane" la meciul cu gălăţenii. Şi-au avut ce vedea, pentru că Damien a fost decisiv. Valenciennes şi Brest au transmis că vor urmări cu interes evoluţiile lui Boudjemaa, iar la iarnă vor trece la fapte concrete.

Fotbalistul sosit la Ploieşti de la echipa armenilor din Paris, Alfortville, are gînduri măreţe cu Petrolul: "Mi-aş dori enorm să merg în cupele europene. Oamenii de aici au crezut în mine, mi-au oferit şansa să joc în prima ligă, trebuie să facem totul ca să le răsplătim încrederea. Mă simt bine la Ploieşti, oamenii sînt calzi, cred că avem cea mai frumoasă galerie din ţară, un atu principal pentru obiectivele noastre".


5 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Boudjemaa în 17 meciuri pentru Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
un_gazar
un_gazar  •  07 August 2012, 17:13

Poate ca "micul Zizou" este la momentul asta o exagerare, desi daca-l intrebam pe Luchin....

bmwuty
bmwuty  •  06 August 2012, 19:02

felicitarii Boudjemaa e numai meritul tau!

toni_fcsb
toni_fcsb  •  06 August 2012, 15:21
Postat de cordos_eu pe 06 August 2012, 12:55

n-a zis, scriau total alte lucruri in articolul acela. bineinteles, ce poti sa te astepti de la ziarul rival?

N-ai treaba. Am citit articolul chiar pe acel site francez si chiar asa spunea. Dupa ce a dat interviul a postat pe site-ul Petrolului scuze pentru ca acel interviu trebuia sa fie de fapt un pamflet dintr-o rubrica a acelui ziar si nu un interviu propriu-zis!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează