FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Mihai Costea explică de ce a răbufnit: ”Voiam să dau şi eu un gol!”

Mihai Costea. FOTO Agerpres
Mihai Costea. FOTO Agerpres

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 00:15

Mihai Costea i-a cerut scuze lui Iordănescu, pe care s-a crezut că l-a înjurat şi a explicat gestul lui spunîndu-le antrenorilor că e disperat să marcheze

De ce mai sînt în stare fraţii Costea? Mihai a demonstrat contra Braşovului: i-a păcălit pe arbitri obţinînd un penalty (foto jos) şi s-a certat cu colegii şi cu antrenorii fiindcă a ţinut neapărat să execute el lovitura de pedeapsă. A alergat cu mingea în braţe pe teren, a înjurat cînd toţi din jur îl rugau să îi cedeze balonul lui Rusescu.

Pe imaginile video a părut că l-a înjurat şi direct pe Edi Iordănescu, unul dintre cei care încercau să se înţeleagă cu el. "Vom avea o discuţie lămuritoare!", a comentat antrenorul secund imediat după joc.

Ieri, el a fost abordat de fotbalist înaintea antrenamentului de dimineaţă: "Edi, să nu crezi că te-am înjurat! Am văzut şi eu că s-a discutat despre asta, dar nu mi-aş permite în viaţa mea aşa ceva! Eu eram disperat să bat penalty-ul şi să marchez, d-aia eram nervos. Am zis «Să-mi bag p..a, da' chiar nu pot să dau şi eu un gol?!»".

"Nu aş spune nimic rău despre tine, fiindcă m-ai ajutat enorm, ai vorbit şi vorbeşti întruna cu mine. Doar nu-s nebun!", i-a mai zis Costea cel mic lui Iordănescu junior. Antrenorul l-a liniştit şi i-a garantat că-l crede şi că relaţia lor nu va avea de suferit de pe urma episodului din meciul cu Braşovul.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI STEAUA - FC BRAŞOV 1-0!

"Am discutat cu Mihai despre conflict şi am clarificat lucrurile. Din punctul meu de vedere, subiectul e încheiat"
Eduard Iordănescu, antrenor secund Steaua

"Am o relaţie foarte bună cu Edi. De fapt, mă înţeleg bine şi cu restul oamenilor din staff şi nu l-aş înjura pe nici unul dintre ei"
Mihai Costea, atacant Steaua

"L-am schimbat pe Mihai la pauză fiindcă n-a respectat regula potrivit căreia un jucător faultat n-are voie să execute penalty-ul. Alte sancţiuni nu vor mai exista pentru el, fiindcă a jucat bine"
Ilie Stan, antrenor principal Steaua

Gluma zilei pe www.gsp.ro:
"De ce Mihai Costea a vrut să bată penalty-ul, deşi antrenorul stabilise că nu are voie să execute cel faultat? El ştia că n-a fost faultat de Felgueiras" :)

Cifrele groaznice ale jocului pe care l-a făcut Mihai Costea în 45 de minute ca extremă dreapta:
0 şuturi pe poartă
0 driblinguri reuşite
0 deposedări
3 dueluri cîştigate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
axl41
axl41  •  28 Noiembrie 2011, 14:04

Cel mai bun fotbalist roman pentru presa din Romania. Asta si frate-sau fac rating mai mare deact toate echipele din fotbalul romanesc la un loc. Familia Costea este noua familie Columbeanu din mass-media romaneasca.

mamaya
mamaya  •  28 Noiembrie 2011, 11:59

ce?cruduta te vrea vedeta...pai crezi c=o sa mai umble mult c-o nulitate ca tine care cade-n fund?

max2009
max2009  •  28 Noiembrie 2011, 11:46

vroiai sa dai si tu un gol? pai da-l draq din actiune mah prazarule

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close