FOTBAL  »  Superliga  »  FLORIN COSTEA LIPSEŞTE CEL PUŢIN 8 LUNI DE PE GAZON!

Mihai Costea: "Mai bine mă accidentam eu! Cînd va reveni, Florin va fi mai bun!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Fratele lui Florin Costea, Mihai, mărturiseşte că ar fi preferat ca el să se accidenteze în locul decarului Universităţii şi se declară încrezător în capacitatea acestuia de a reveni pe gazon mai repede de 8 luni, cît estimează medicii.

"Aş fi vrut să mă accidentez eu şi lui să îi fie bine! Am înţeles că poate juca şi mai repede de 8 luni, a mai fost într-o situaţie similară şi a revenit în 5 sau 6 luni. N-am cuvinte, sînt şocat!

Joc pentru echipă, trebuie să ne salvăm de retrogradare, dar toate golurile îi sînt dedicate lui! Nu m-am mai uitat la nici o imagine cu faultul, nu pot să văd aşa ceva. Cînd revine, sînt convins că va fi mai bun decît era!", a spus Mihai Costea la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  24 Martie 2010, 19:55
Postat de makiavelli05 pe 24 Martie 2010, 19:19

cu tot respectul pentru Costea al mai mare, dar daca isi mai revine vreodata, va fi slab decat acum. E si normal sa mai riste de acum incolo

Ai dreptate,nu cred ca va fi la fel de bun.Dar sa speram ca va reveni mai puternic. Succes Florin!

makiavelli05
makiavelli05  •  24 Martie 2010, 19:19

cu tot respectul pentru Costea al mai mare, dar daca isi mai revine vreodata, va fi slab decat acum. E si normal sa mai riste de acum incolo

 •  24 Martie 2010, 18:49

Sa speram ca toate marsaviile planuite de "capii fotbalului romanesc" si de acolitii lor impotriva CAMPIOANEI UNEI MARI IUBIRI, sa fie vazute de bunul Dumnezeu in Postul Mare si in Saptamana Mare si sa le fie rasplatite cu varf si indesat pe masura gandurilor lor necurate! HAI UNIVERSITATEA CRAIOVA !!! CURAJ FLORINE ,LEU DE BANIE !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează