FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Costea s-a cuplat cu Daniela Crudu » Gigi le face program de sex! :)

Daniela Crudu a mai fost cuplată şi cu patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie
Daniela Crudu a mai fost cuplată şi cu patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 20:50

Becali e de acord cu noua relaţie a atacantului oltean, dar a remarcat că fotbalistul nu mai dă acelaşi randament


Mihai Costea (23 de ani) şi Daniela Crudu (22 de ani) formează cel mai nou cuplu monden. Vîrful roş-albaştrilor a fost surprins de paparazzii ziarului Libertatea în parcarea blocului în care locuieşte asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea "Un show păcătos", iar cei doi nu au negat relaţia. Pînă de curînd, Costea II a avut o relaţie cu Oana, o tînără din Rîmnicu Vîlcea cu patru ani mai mare decît el. Acum cîteva luni, presa din Vîlcea a scris chiar că cei doi s-ar fi logodit!

Gigi Becali e şi el la curent cu noua prietenă a lui "Nilă": "N-am nimic împotrivă, dar de cînd e cu Cruduţa, lui Mihai îi cam tremură genunchii. Eu am un sfat pentru el: să «lovească» repede şi să se culce! O să le fac eu program de sex ca să nu aibă băiatul probleme pe teren". :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
alb_pur
alb_pur  •  09 Noiembrie 2011, 16:11

can-can, click!, gsp...

huhuruz77
huhuruz77  •  09 Noiembrie 2011, 16:01

Ba, dar voi aveti femei langa voi, sau sunteti HOMALAI CONVINSI ? :))))) ca la cum scrieti ca toate-s cooorve, nici nu m-ar mira sa aud ca faceti l@ba de 15 ori pe zi =)) Daca si Ada Nechita e panarama , cum sustineti, MAMELE VOASTRE NECUNOSCUTE, ce sunt, mah ? :))) Macar Ada si baietii astia sunt cunoscuti, etc...dar VOI, leprelor ?? vai mama voastra care v-a facut baaa....sunteti varza de varza ! Bravo lui Costea cel mic ca-i trage sub coada lui Cruda, ati da si voi acolo pina v-ar lua cu targa, da-va dracu` de cocliti !! :)))))

geosl
geosl  •  09 Noiembrie 2011, 14:09

nila.... coleg cu dodel... smecheri nu gluma.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează