FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - JUVENTUS 0-1

Mihai Mincă dă în toată lumea după eșecul cu Juventus: "Dacă Sânmărtean a alergat mai mult decât ei, nu mai e nimic de zis" + Îl face praf pe Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 22:45

Mihai Mincă (33 de ani) s-a luat de propriii colegi după înfrângerea cu Juventus București, scor 0-1, și lansează acuze la adresa lui Dan Petrescu.

"Nu putem lega două victorii. Dacă Lucian Sânmărtean după 10 jocuri în care nu a jucat a alergat mai mult decât cei tineri, nu mai e nimic de zis. Nu am avut răutate, niciun pic de atitudine. Mă gândesc că este supărat și Mister, nu poate fi altfel după un astfel de meci. 

Nu știu dacă a fost penalty, nu comentez. Arbitrul părea că s-a speriat la un moment dat. Toată lumea de la Juventus stătea pe jos. Nu trebuia să ajunge aici, trebuia să ne facem meciul ușor. Nu înțeleg. Câștigăm în deplasare, iar acasă", a declarat Mincă la Look TV.

Vezi și: Meci de coșmar pentru Mutu » A fost eliminat la a doua partidă ca antrenor din carieră, iar echipa lui a pierdut cu ultima clasată

Îl acuză pe Dan Petrescu

Mihai Mincă nu a mai fost păstrat în lotul celor de la CFR Cluj de Dan Petrescu, iar portarul care a petrecut 7 sezoane pe banca "feroviarilor" a răbufnit.

"Vreau să câștige FCSB duminică. Vreau să ia titlul. Am un respect enorm pentru foștii colegi, dar până nu pleacă domnul Dan Petrescu de acolo nu pot susține CFR.

Este un caracter dificil, am vorbit ceva cu dânsul la Cluj și nu a fost așa. Nu și-a respectat promisiunea. Să mă dai afara din echipă după 7 ani. Dânsul a stat doar la bine peste tot, la greu a plecat întotdeauna. Putea să îmi spună frumos că nu are nevoie de mine, nu să mă păcălească. După ce am plecat am discutat 20 de minute cu dânsul. A zis că îi pare rău și cam atât", a precizat Mincă.

clasament play-out

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  28 Aprilie 2018, 09:13

Mișule tată ai uitat antrenamentele din parcuri...ăla a fost primul semnal că ești gata și nu mai corespunzi.... Ce credeai? Că după 7 ani ți se cuvine și postul de titular? Și în altă ordine de idei, cum îți respecți foștii colegi spunând că vrei să-și ia bătaie. Ce mai caracter....!!!

gigelos
gigelos  •  28 Aprilie 2018, 09:02

Cine e băiatul asta ? Vorbește de Dan Petrescu ...d-aia nu fac doua parale ,,domnișoarele '' astea când ies afara .Nu corespund , nu joaca , nu se pregătesc ca lumea , nu exista pentru antrenor , ei sunt învățați aici sa fie cocolositii, sa li se explice , sa fie șterși la poponetz.Prietene ,începe campionatul , poți, te pregătești, joci ,nu , ura și la gara ...

banciuu
banciuu  •  28 Aprilie 2018, 09:01

Partea cum ca D.Petrescu pleaca imediat cum apar greutatile e sustinuta de fapte.Pe la toate echipele pe unde a fost cand a dat de greu a plecat primul.Asta spune multe.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează