FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONALUL BRAŞOVEAN E LA UN PAS DE TIMIŞOARA

"Mihai Roman, da, Sabrin Sburlea, nu!"

Mihai Roman
Mihai Roman

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Trupa de sub Tîmpa e de acord să se despartă de mijlocaşul de 24 de ani după ce boss-ul lui Poli a mărit oferta

1,6 milioane de euro! Atît susţine Marian Iancu, preşedintele Timişoarei, că ar fi ultima sa ofertă pentru cumpărarea braşovenilor Mihai Roman (24 de ani) şi Sabrin Sburlea (20 de ani). "Este o ofertă clară, puţin îmbunătăţită, pe care am transmis-o în scris şi aşteptăm răspunsul lor. Le-am făcut cunoscut ce ne interesează, ce putem oferi. Dacă vor fi şi ei de acord, bine, dacă nu, mergem mai departe", a spus boss-ul viola.

"Vamă" s-a sucit
Preşedintele Braşovului, Dinu Gheorghe, pare dispus la negocieri după ce în urmă cu o săptămînă a refuzat orice discuţii. "Singurul de care ne putem despărţi acum e Mihai Roman, dar doar în condiţiile unei oferte excelente. Mă voi întîlni săptămîna asta cu domnul Iancu, dar cred că domnia sa va fi ocupat să meargă la Stuttgart. Tind să cred că Roman va rămîne la Braşov, dar vom vedea. De Sburlea nu se pune problema, e netransferabil. El trebuie să joace întîi meci de meci la Braşov, să-şi facă datoria faţă de club", a răspuns "Vamă". Schimbarea de atitudine a oficialului e un semn că Braşovul e mai degrabă dispusă să renunţe la starul său. În plus, Marian Iancu nu va merge la Stuttgart pentru returul partidei cu VfB, din play-off-ul Ligii Campionilor.

34 de minute a bifat Mihai Roman la echipa naţională, cîte 17 în partidele cu Lituania (1-0) şi cu Ungaria (1-0)

4 goluri a înscris Mihai Roman în cele 35 de meciuri jucate în Liga I

"Pentru Roman vom plăti un milion cu taxe incluse, din care 500 de mii în septembrie şi 500 de mii în mai-iunie anul viitor. Sper să ajungă la noi"
MARIAN IANCU, patron Poli Timişoara

Deaconu: "Nu ştiu ce i-am făcut!"
După ce Marian Iancu l-a acuzat pe Alexandru Deaconu că a "arbitrat şmechereşte" la Urziceni, "centralul" partidei de sîmbătă seara a replicat: "Nu ştiu ce problemă are domnul Iancu cu mine, ce i-oi fi făcut, dar eu nu am nimic cu nimeni, deci nici cu dînsul. Orice critici competente şi constructive mă bucură, pentru că mă ajută să progresez. Dacă domnul Iancu e unul din aceşti oameni care mă critică în mod constructiv şi competent... vă las pe dumneavoastră să evaluaţi". (Mihai Mateaş)


Alexa merge la Stuttgart
Deşi este suspendat pentru returul din Germania, dar şi pentru următorul meci de campionat, de la Alba Iulia, căpitanul Dan Alexa va însoţi echipa în Germania. "Voi merge pentru a fi alături de ei, chiar dacă la prima vedere o calificare pare foarte greu de obţinut. Noi nu avem însă de ce să nu fim încrezători. Putem realiza o mare surpriză în Germania, chiar dacă trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că va fi foarte, foarte greu!", a explicat Alexa. (Adrian Bucur)

Un columbian pentru Sabău
Marian Iancu e în discuţii cu Deportes Tolima, locul 8 din Columbia, pentru transferul mijlocaşului Cristian de Jesus Mejia Martinez (19 ani), internaţional U20 în naţionala ţării sale. "Încercăm să aducem un tînăr columbian, de pînă în 19 ani, un jucător de calitate sud-americană. Sîntem în stadiul de corespondenţă. Să vedem dacă rezolvăm în această săptămînă. E de mare viitor", a explicat preşedintele clubului de pe Bega. (Mihai Mateaş)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
neox
neox  •  26 August 2009, 09:33

nu mai pune-ti botu'la vrajeala pseudo-ziaristilor,inventii ieftine...roman nu pleaca nicaieri...o fi vama bandit,dar prost nu e deloc.FORZA STEAGU

 •  25 August 2009, 11:49

Mare greseala daca FC Brasov renunta la Roman si/sau Sburlea. Toata lumea din Brasov doreste performanta. S-a suparat careva din conducerea FRF, Liga, sau de la alte cluburi influente, ca ne tinem de varful clasamentului? Si atunci trebuie distrusa echipa. Dupa obtinerea performantelor vin si bani. Din calificari si cresterea cotelor jucatorilor. Chiar e nevoie sa se obtina ceva techini atat de urgent? De ce sa fie distrusa omogenitatea echipei obtinuta cu atata truda in cel putin 3 ani?

 •  24 August 2009, 17:32
Postat de tiesto212 pe 24 August 2009, 14:34

cine e pe 1 loc??STEAGU asa ca MUCLES.Hai Steagu

pentru cit timp pe locul 1? nu va mai bashiti mai timpelor!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează