FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CRAIOVA, LUNI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Roman este incert pentru meciul cu Craiova

Mihai Roman
Mihai Roman

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 18:44

După ce în ultimul moment nu a mai făcut parte din lot pentru meciul cu CFR, Mihai Roman riscă să rateze şi întîlnirea de luni, cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul dreapta acuză în continuare o stare gripală şi se află sub medicamentaţie cu antibiotice. În locul său, Şumudică îl va folosi tot pe Grigorie, la fel ca şi la meciul de joi, împotriva clujenilor.

"Craiova vine să cîştige"
Alb-vişiniii se tem de meciul cu oltenii şi spun că formaţia craioveană vine în Giuleşti să ia toate punctele. "Eşecul Ştiinţei în faţa Pandurilor ne dezavantajează. Vom întîlni o echipă disperată, care se agaţă de orice şansă ca să strîngă puncte. Din punctul de vedere al valorii, sîntem peste adversarii noştri de luni, dar important e să ne refacem fizic", a spus Dinu Gheorghe.

inbox
- Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid: "E mai greu pe bancă decît în tribună, la oficială". Cum Şumudică e suspendat şi pentru meciul c u Craiova, "Vamă" va sta şi luni pe gazon.
- Bornescu, Bozovici şi Nicolae Grigore şi-au ispăşit etapa de suspendare şi sînt disponibili pentru partida cu Universitatea Craiova.
- Mijlocaşul stînga de la Alba Iulia, Ciprian Sălagea (21 de ani), a fost declarat liber de contract şi va negocia în zilele următoare cu Rapid. El mai e dorit de CFR, Oţelul, Poli Timişoara şi U Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gabriel_tabacaru
gabriel_tabacaru  •  11 Aprilie 2011, 00:27

poate isi revine roman.... e nevoie de el contra craiovei... e nevoie de motivare... trebuie sa atacam intr-una... e pacat sa pierdem puncte cu craiova..... echipa nu prea mai au...

costy_s17
costy_s17  •  09 Aprilie 2011, 15:17

ar fi bun selagea, deoarece si cesinha si frunza sunt batrani, avand peste 31 de ani amandoi. FORZA RAPID!!!

toma29
toma29  •  09 Aprilie 2011, 14:08

Grigorie e un ghinionist. Daca am revedea meciurile in care a jucat , am vedea ca a avut ocazii dar a ratat mult. Daca intrau cateva goluri, poate alfel era jocul lui acum.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează