FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situația unică din Superligă îl neliniștește pe Mihai Stoica: „Cum să spun asta?!”

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 09:15 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 09:15

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că echipa roș-albastră încă nu se consideră campioană, având în minte ce a pățit CFR Cluj în sezonul 2021-2022.

FCSB are un avans de 7 puncte față de rivala Universitatea Craiova, cu care va juca etapa viitoare, și de 10 puncte față de Rapid și CFR Cluj.

Cifrele financiare oficiale pe 2023 la FCSB: datorie uriașă către Gigi Becali. Ratarea grupelor de Conference League a dus clubul mult în pierdere
FINANCIAR
Cifrele financiare oficiale pe 2023 la FCSB: datorie uriașă către Gigi Becali. Ratarea grupelor de Conference League a dus clubul mult în pierdere

E cea mai mare diferență înregistrată între primele clasate, după două etape din play-off, dar Mihai Stoica spune că FCSB încă nu e campioană, având în minte modul în care CFR Cluj a pierdut un avans de 8 puncte. Totuși, la finalul acelui play-off, CFR a devenit campioană, cu o etapă înainte de final, după ce FCSB a făcut 2-2 cu FC Voluntari.

Exemplul CFR Cluj îl sperie pe Mihai Stoica

Am în minte exemplul de acum doi ani. După trei etape de play-off, CFR avea un avans de opt puncte, iar după încă două etape mai avea doar două. Cum aş putea să spun eu că suntem campioni?

Noi avem şapte puncte faţă de locul 2. Numai un om care nu înţelege absolut nimic ce se poate întâmpla în fotbal... Păi vine Craiova şi te bate şi rămân patru puncte. Mai suntem campioni?

Dacă batem Craiova, atunci sunt şanse foarte mici să nu luăm campionatul. Foarte mici. Dacă faci egal cu Craiova, nu e rău deloc. Dar dacă pierzi cu Craiova, pe care noi mai mereu am bătut-o... Nu se ştie niciodată. Statisticile sunt făcute ca să fie contrazise.

După meciul cu Rapid noi aveam patru puncte faţă de Rapid şi cei de acolo îşi făceau calcule. Stăm nesperat de bine dacă luăm în considerare faptul că am intrat in play-off cu patru puncte avans, iar în două etape am ajuns la şapte puncte de Craiova şi la 10 de Rapid. Dar asta nu înseamnă că am luat campionatul. Încă o dată spun. CFR a avut opt şi s-au făcut două.”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor e sigur: „Dacă FCSB învinge Craiova, duminică, lupta pentru titlu e terminată”

Citește și:

Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”
FCSB
Gigi Becali a numit noul fundaș dreapta: „Are viteză, forță, poate juca acolo oricând”
Gigi Becali sancționat dur! Amendat și suspendat pentru declarațiile sexiste + Nici FCSB nu scăpat
FCSB
Gigi Becali sancționat dur! Amendat și suspendat pentru declarațiile sexiste + Nici FCSB nu scăpat

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  02 Aprilie 2024, 10:11

De câte „omenii” are parte FCSB-ul în playoff, normal că este deja campioană. Vor pierde doar 2 meciuri în playoff (cele cu FC Rapid 1923, care oricum i-au bătut pe FCSB oriunde i-a prins), în rest vor avea parte doar de ”omenii”

laur_gr
laur_gr  •  02 Aprilie 2024, 10:07

Asta cu "FCSB este deja campioana" intra la categoria adormirea adversarului. Pai daca e deja campioana sa plece in vacanta, nu? Ce mai cauta la meciuri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează