FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica: "Când am lipsit eu, Steaua a fost pe minus! Gigi ar fi câştigat mai mulţi bani cu mine la echipă"

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 00:00

În interviul pe care l-a oferit la Antena Stars, Mihai Stoica nu a vorbit doar despre perioada petrecută în închisoare. S-a referit şi la Steaua, dar şi la relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

"Eu pe Gigi nu-l repsect pentru că are foarte mulţi bani. Îl respect pentru că mă respectă. Conform spuselor lui, «familia e foarte importantă pentru mine, nu mă refer la fini și la prieteni. Tu nu ești cel mai bun prieten al meu, ci ești singurul meu prieten!»".

MM a radiografiat apoi cei 2 ani ai Stelei în care el nu s-a aflat lângă echipă: " Steaua a suferit enorm în această perioadă. Gigi a lăsat locul neocupat pentru că i-a promis chestia asta singurului lui prieten. Cred că ar fi câştigat mai mulţi bani cu mine la echipă. Eu am oferit societăţii performanţă. Am venit în Bucureşti în 2002, iar la Steaua am ajuns în 2004. În toate sezoanele pe care le-am petrecut din 2004, toate formațiile unde am fost au terminat pe plus, iar când am lipsit au fost pe minus. Poate e doar o întâmplare".

Stoica a fost trimis în închisoare în martie 2014 şi a fost eliberat în februarie 2016. "Din pușcărie nu puteam să am un cuvânt de spus! Costel Gâlcă a venit la mine de două ori, voiam să-l ajut, dar nu vedeam meciurile! Regimul nu-mi permitea... Îmi doream să-l ajut, am cerut să văd partidele chiar și în reluare, însă nu puteam! Şi eu niciodată n-am cerut ceva ce nu puteam să am. Aveam dreptul la un filtru de cafea, am cerut un filtru de cafea pentru că aveam dreptul. Un espresso nu puteam să cer şi nici n-am cerut", a adăugat MM.

Promite decenţă

Mihai Stoica a admis în interviul de la Antena Stars că a avut un comportament total inadecvat în trecut: "Eu vreau să schimb din nou lucrurile la Steaua. Vreau să uit ce făceam înainte de a intra în pușcărie. Dacă luam un titlu, eu nu mă bucuram că am câştigat, ci că s-au nenorocit alții, care s-au luptat cu noi. Cât de nebun să fii?! În 2006, când am eliminat Rapidul, a fost cea mai mare tensiune din viața mea. După meci, eu îi luasem cu «fraiere», m-am legat de ei... Normal că trebuia să plătesc toate răutățile astea".

"Cea mai mare problemă la Steaua ştiţi care e? Să ştii să refuzi jucători, fiindcă toată lumea propune. Dacă îi refuzi şi ei au perfomanţă în altă parte, atunci ai o problemă, deci eşti tot timpul pe o gheaţă foarte subţire şi pârâie peste tot. O rată bună de reuşită e cam la 50 la sută, iar eu am o rată mare de jucători buni aduşi"
Mihai Stoica, manager Steaua

7trofee are Stoica la Steaua: 4 titluri, o Cupă şi două Supercupe ale României

4calificări în primăvara europeană a bifat Steaua cu Stoica în club

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
224354544573509
George Mihai  •  27 Aprilie 2016, 11:02

Penalul asta este de o nesimtire crasa !. Nu inteleg dece nu sta in banca lui si se baga singur in seama ? .Gigi ia-ti mana de pe el. Pe unde a mancat *** (nu este nicio aluzie la tine !) lupul mai trece odata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

simohayha
simohayha  •  23 Martie 2016, 15:43
Postat de polistul68 pe 23 Martie 2016, 12:14

CE SPUI TU , POATE E ADEVARAT..DAR CE NE FACEM CU LIPSA DE CARACTER ? CUM SE NUMESC CEI CARE FURA ? CA JIJI LA PRINS, DE ACEEA LA DAT AFARA....UN PRESEDINTE , CARE STA ANI IN SIR LA UN CLUB, DAR NU "SCOATE" NICI UN JUNIOR, CUM POATE FI CATALOGAT ? PROBLEMA LUI MIMI E CA A JONGLAT CU BANI LUI JIJI, IAR CUM VALOAREA FOTBALULUI DE LA NOI A COBORIT SI COBOARA VERTIGINOS, ORICE JUCATOR CIT DE CIT BUN ADUS, A PARUT A FI O AFACERE BUNA...SPUNE-MI UN JUCATOR ADUS DE MIMI DE AFARA, CARUIA I-A CRESCUT COTA LA STEAUA....DA, GARDOS SI CHIRICHES SUNT 2 EXEMPLE BUNE, DAR JIJI A DECLARAT CLAR, CA EL IA TOT CE E MAI BUN IN TARA. DECI ACESTE TRANSFERURI S-AR FI FACUT ORICUM....DIN PACATE ASOCIEM CIRCUL IEFTIN CU PERFORMANTA, CONFUNDAM POLUAREA SONORA CU EFICIENTA, MEDIATIZAREA EXCESIVA CU REZULTATELE REALE.

1.Daca tu crezi ca Becali l-ar fi iertat MM pentru vreo teapa,te inseli. La suparare pot afirma ca stiu eu cum a câstigat Vasile Turcu licitatia pentru Arcul de Triumf. Ca mi-a zis Borcea... jiji ştie insa ca nici nu s-a pus defel problema furtului... 2. Toşca, junior al Stelei; 3. Banel Nicolita, Cyril Thereau, Elton, Vasili Hamutovski, Sorin Ghionea; 4. Rezultate reale? Campion cu Steaua şi Urziceni, Cupa României, calificari europene cu Otelul Galati; 5. Clujul, Otelul, Urziceniul au câstigat aşa cum au incercat anul acesta cei de la ASA. Un comando de mercenari umfla titlul si pleaca cu tot cu bani. In urma lor lor a ramas saracie, insolventă, lupta pentru mentinerea in Liga I-a...

simohayha
simohayha  •  23 Martie 2016, 15:16
Postat de steaua1986forever pe 23 Martie 2016, 12:02

Si eu sunt inginer si crede-ma, daca esti un inginer bun ....nu te duci la fotbal. Iar MM nu a fost asa ceva, sa nu o mai dam cotita. Ghinionul tau stii care e? Ca eu am multi cunoscuti care au fost in an cu "marele MM" si tot ce spui tu acolo sunt prostii....

Cum de are timp un "inginer bun" , in miezul zilei si al săptamanii , sa posteze pe GSP? Nu te amăgi cu vreun ascendent intelectual la faza asta pentru ca n-am niciun motiv sa ti-l recunosc si nu pari deloc credibil. MM nu a mai profesat ingineria pentru ca perspectiva de a intra in lumea conducatorilor de fotbal este un miraj care te face sa uiti de repartita la vreo uzină. Aşa că pică si povestea "cunoscutilor " tăi din acelasi an cu MM. In plus, calificativele tale , amplificate in intensitate cu "mult", "multi", "tot" si argumente ridicole . Ai incercat sa impresionezi ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează