FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, imediat după comunicatul lui Vassaras: „Nu știu ce e mai grav”

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 15:48 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 16:23

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după comunicatul dat de șeful CCA, Kyros Vassaras, ca urmare a gafei care a decis meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1.

Oficialul roș-albaștrilor a postat un mesaj pe contul de Facebook. Acesta se declară nemulțumit de faptul că Vassaras a reacționat acum, după o greșeală împotriva lui CFR Cluj, iar după alte erori de arbitraj nu a avut niciun mesaj.

Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”
FCSB
Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”

Mihai Stoica, după comunicatul lui Vassaras

Nu știu ce e mai grav, o eroare comisă de un tehnician VAR (tehnician, nu arbitru!) sau un comunicat la câteva ore după asta, în condițiile în care după alte zeci de greșeli grave ai tăcut și în scris”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Kyros Vassaras admite greșeala din Sepsi - CFR Cluj, se scuză și prezintă o explicație halucinantă

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, admite că a fost comisă o eroare, golul victoriei fiind înscris din poziție de ofsaid! Arbitrii implicați în decizie vor fi reținuți de la delegări în perioada următoare.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. 

Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele.

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!

- comunicat Kyros Vasarras, șeful CCA

VIDEO Gol controversat în Sepsi - CFR Cluj

Citește și: 

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „Dacă nu se oprea campionatul, îl transfera și pe Moș Crăciun”
FCSB
Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „Dacă nu se oprea campionatul, îl transfera și pe Moș Crăciun”
Reacție imediată a fostului mare arbitru după scuzele publice ale lui Vassaras: „Un curent nou, semn de normalitate!”
SEPSI - CFR CLUJ 2-1
Reacție imediată a fostului mare arbitru după scuzele publice ale lui Vassaras: „Un curent nou, semn de normalitate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Decembrie 2023, 20:49

Ca întotdeauna mmm este împotriva regulamentului și a evidentei. Cum poți sa spui ca de vina este tehnicianul și nu cei doi arbitri VAR ? Aceștia ii comunica centralului dacă a fost gol regulamentar sau nu și NU tehnicianul lui mmm. Logica de fcsbeu, ca doar trebuie și gura lui sa mănâncă ceva. Astfel justifica si el cei 2.000 euro / luna pe care ii primește de la Gigi Valiza.

contrabas3
contrabas3  •  18 Decembrie 2023, 18:49
Postat de 1945sv0509 pe 18 Decembrie 2023, 17:46

Pai daca ar fi sa redacteze cate un comunicat dupa fiecare "eroare neintentionata" a arbitrilor in favoarea 10sb, grecul ar trebui sa scrie 24 de ore din 24.

Scrie aici trei erori comise de arbitri pro FCSB din ultimele trei etape! Doar trei.

Catisr
Catisr  •  18 Decembrie 2023, 18:34

Ușou, ușor se vor da în fapt pentru ce-au făcut în acești ultimi ani, ani foarte întunecați, când au fabricat campioane și au distribuit după bunul plac și interes dreptatea în fotbalul românesc ! P.S. Cu VAR e mai greu, dar ... ei NU RENUNȚĂ ! De ce ? Cine-i apără, cine-i sprijină ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează