FOTBAL  »  Superliga  »  GSP TV

Mihai Stoica: "Cel mai ieftin bilet la meciul cu Liverpool va fi de 30 de lei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a mărturisit la GSP TV că se aştepta la un număr mai mare de spectatori la meciurile echipei sale, din Champions League, dar speră ca fanii să umple arena din Ghencea la partida cu Liverpool, care se va disputa pe 25 februarie.

"Jucăm tot pe Steaua în meciul cu Liverpool, vor fi preţuri destul de accesibile în opinia mea. Cel mai ieftin bilet va fi de 30 de lei, 7 euro adică. Pentru noi nu a venit nimeni în mod special, măcar acum, pentru adversarii noştri, sper să vină lumea. Pentru noi au venit foarte puţini iubitori ai fotbalului. La preţurile pe care le-am avut la bilete, mă aşteptam la mai mult de 16.000 de spectatori", a spus Mihai Stoica la GSP TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  06 Februarie 2010, 13:25

desi sunt roman, dragostea pt liverpool nu are margini. you'll never walk alone

 •  10 Ianuarie 2010, 22:30

si eu vreau sa vin, cred ca se merita

 •  10 Ianuarie 2010, 22:21

bai oaie sau potaie ordinara nu mai asocia numele timisoara cu creaturile rusesti , daca nu esti patriot local tine-o pentru tine , fanii de trofee ce sunteti,nu aveti niciun spirit,numai trofee altfel nu veti niciun asa zis fan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează