FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 07:23 / Actualizat sambata, 26 august 2023 08:18

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a dezvăluit motivul pentru care Constantin Gâlcă (51 de ani), ultimul antrenor care a adus titlul de campioană în vitrina roș-albaștrilor, nu a mai continuat la trupa patronată de Gigi Becali. 

FCSB a devenit ultima oară campioană în sezonul 2014-2015, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică. Deși a cucerit în acea stagiune toate cele 3 trofee interne, fostul mijlocaș al Stelei nu a mai continuat la FCSB din cauza insubordonării. 

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări
FCU Craiova - Rapid 3-5
Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Mihai Stoica a povestit cum Becali și Gâlcă au convenit împreună asupra unui „11” în ultima etapă, când FCSB juca în deplasare cu Poli Iași și avea nevoie de victorie. 

Cele două au remizat, 0-0, dar Oțelul s-a impus pe terenul contracandidatei la trofeu a roș-albaștrilor, ASA Târgu-Mureș, 2-1, iar bucureștenii au devenit campioni. 

Oficialul FCSB a spus că Gâlcă și Becali stabiliseră o anumită echipă împreună, dar tehnicianul a trimis în teren o garnitură de start diferită, lucru care i-a fost fatal acestuia. 

Cum a plecat Constantin Gâlcă de la FCSB: „Gigi Becali a ajuns la stadion şi a descoperit altă echipă în teren”

„La Iaşi s-a întâmplat, în rest n-a fost nicio problemă. Au convenit un «11», se juca titlul, se juca cu titlul pe masă. Dacă FCSB câştiga meciul ăla, era campioană. 

Dacă nu câştiga, aştepta rezultatul, unde era cam clar că Târgu Mureş va câştiga, pentru că Galaţiul era retrogradată.

Gigi a ajuns la stadion şi a descoperit altă echipă în teren. Aia a fost o minciună, ca să fie clar. A fost o minciună. 

«Ce echipă băgăm?». «Asta». «Ok». Bum, a băgat alta! Dacă ar fi câştigat, poate era altceva, dar n-a fost, a fost 0-0. 

A venit Galaţiul şi a spus «luaţi de aici»”, a punctat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

Costel Gâlcă: „Nu țineam cont de nimic din ce zicea Becali”

Într-un interviu acordat presei din Polonia în urmă cu 4 luni, Costel Gâlcă recunoștea că nu ținea cont în vreun moment de doleanțele lui Becali. 

„Din fericire, nu m-a sunat pe mine, ci doar pe cei din staff”, a comentat Gâlcă râzând. „De cele mai multe ori, discuția era cam așa: «Jucătorul ăsta și jucătorul ăla ar trebui să fie titulari». 

Colegul meu îi spunea lui Becali: «Îi voi transmite». Dar eu nu țineam cont de nimic din ce zicea. Chiar dacă el era șeful, nu-l puteam lăsa să mă controleze”.

Antrenorul nu a uitat că „Becali tot încerca să se implice. Voia să conducă tot, să fie ca Silvio Berlusconi. La un moment dat, le-a spus ceva jurnaliștilor români pentru a mă pune la punct. 

Atunci m-am gândit: «Ce caut eu aici?». Răspunsul meu a fost simplu: «Dacă asta vrei să faci, atunci eu părăsesc clubul»”.

Citește și: 

Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer

Crăciunescu crede că unul dintre golurile Rapidului trebuia anulat: „E fault!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 August 2023, 07:23
Postat de klingonul pe 26 August 2023, 12:10

galca a fost un antrenor mediocru. evident ca facea si el cam tot ce ii dicta beqali, dar acum a zis si el sa bage capul in poza. bun, luam locul 2. la noi mare esec, pe cand voi l-ati trece in vitrina cu trofee ...

da ma ... Galca antrenor mediocru.. ia vezi un pic ce rezultate a avut unde a antrenat... atat stii sa zici.. jucatori slabi.. antrenori slabi... mars ma!

iobag
iobag  •  26 August 2023, 16:11
Postat de mihai041 pe 26 August 2023, 13:43

Eşti un monument de prostie şi un supus fără coloană vertebrală.

Pari sa te descrii pe tine mai mult. Omul are dreptate, vezi-ti de amarata ta de echipa oricare ar fi ea, ca tot ce a facut becali au facut si majoritatea celorlalti.

iobag
iobag  •  26 August 2023, 16:07
Postat de klingonul pe 26 August 2023, 12:14

ca mai mereu, vorbesti prostii. leo strizu pare un om foarte ok. a priceput ca are nivel de divizia c si nu a stat prea mult sa fie carpa. a plecat fara tam tam, iar dupa despartire a spus destul de clar ce parere are despre nea gigi. si nici nu s-a dus prin alte parti sa faca pe antenorul ...

Cum adica a plecat fara tam tam, ca a plans prin toate ziarele :)) Strizu e cea mai mare carpa, a acceptat sa fie antrenor paravan si dupa ce presa a inceput sa-l ia la misto nu i-a mai convenit si s-a dat victima. Daca avea coloana vertebrala nu accepta de la inceput sau macar pleca cu demnitate. Stia de la inceput unde vine si de ce.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează