FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica: "Dinamo m-a vrut, dar eu rămîn stelist"

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Mihai Stoica a declarat ieri că au fost discuţii cu acţionarii roş-albilor să vină în Ştefan cel Mare, însă el n-a putut da curs ofertei din cauza sentimentelor sale.

Mihai Stoica a vorbit ieri din nou, după o pauză autoimpusă. Fostul manager al Stelei şi al Urziceniului a ales pentru moment o carieră în presă, urmînd să fie unul dintre analiştii DigiSport. El a declarat însă că a refuzat oferta venită din Ştefan cel Mare pentru a fi numărul 1 executiv la clubul cu care s-a duelat în ultimii ani şi al cărui rival declarat este.

"Am avut discuţii cu cei de la Dinamo, dar le-am explicat roş-albilor că mi-ar fi foarte greu să merg acolo. Iar ei au înţeles situaţia. Aş fi ipocrit să nu spun că am rămas stelist. Consider că Steaua este favorită la campionat cum n-a fost vreodată, a transferat cei mai buni jucători de la cea mai bună echipă din ultimii ani, Unirea Urziceni. Şi pentru mine ar fi o satisfacţie dacă gruparea din Ghencea ar lua titlul. Eu i-am oferit lui Ilie Dumitrescu oportunitatea de a antrena în prima ligă, la Oţelul Galaţi", a zis MM într-o conferinţă de presă.

Îndemn pentru Maftei: "Du-te la Rapid!"
Referitor la fundaşul curtat insistent de către roş-albi în ultimele două săptămîni, Stoica a precizat: "Una dintre condiţiile necesare pentru ca eu să fi preluat un club a fost cea ca Vasile Maftei să poată fi legitimat de gruparea respectivă. E jucătorul de care m-am ataşat cel mai mult dintre toţi, chiar dacă am lucrat cu el doar un an şi ceva. Mi-ar părea rău să nu ajungă la Rapid!".

3 titluri şi o Supercupă a cîştigat MM ca şef de club. Un campionat e luat cu Unirea, restul cu Steaua, titlurile fiind cucerite în detrimentul lui Dinamo


"Eu l-am cerut pe MM Stoica la Dinamo încă dinainte de a semna în vară. Ştie cu ce se mănîncă fotbalul. Tot eu l-am solicitat şi la Rapid"

Ioan Andone, antrenor Dinamo

S-a luat de selecţioner
MM Stoica a ajuns iar la cuţite cu Răzvan Lucescu: "După două rezultate foarte modeste, cu echipe foarte modeste, selecţionerul a ales să plece în vacanţă, deşi are să ne dea multe explicaţii. Ce caută Florescu la <naţională>?! A jucat doar la echipe modeste, în 12 meciuri din 19 la Alania, care se bate la retrogradare în Rusia, a marcat un gol din penalty şi un altul, dar în propria poartă. În afară de dezinvoltura cu care discută cu presa, nu am văzut altceva cu care să ajute echipa naţională".

L-a înţepat pe Piţurcă
N-a fost uitat nici rivalul Victor Piţurcă: "La acea conferinţă celebră a dorit să intre într-o polemică, dar am promis unui prieten care a trecut în nefiinţă că nu mai intru în aşa ceva. Cum aş putea s-o fac cu un om care are un lexic limitat? Unui om care foloseşte frecvent cuvinte gen <îmbîrligătură> şi <perversitate> nu am ce răspuns să-i dau. Nu cred că la ora asta sînt antrenori capabili în România să fie, simultan, şi manageri, şi antrenori".

Astra şi U Cluj au insistat
În afară de Dinamo, alte două echipe de Liga 1, Astra şi U Cluj, l-au ofertat pe Mihai Stoica. "Sînt singurele cluburi care m-au căutat şi m-au vrut concret. Cu CFR Cluj n-am avut discuţii, cu domnul Porumboiu am mai vorbit, dar acum cîteva luni, iar la Timişoara nu se pune problema să merg", a declarat fostul oficial al ialomiţenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
calinescu_
calinescu_  •  10 Septembrie 2010, 13:27

CE SA CAUTE TIRFA DE MIMI LA DINAMO ??? SA NE SPUNA CUM AU ARANJAT CAMPIONATUL IMPREUNA CU GIGI , MITICA DRAGOMIR , GIOVANI SI NENOROCITUL ALA DE ARBITRU SPANIOL !!!!! OAMENI CA EL SI CA CEI MENTIONATI MAI SUS TREBUIE DECLARATI PERSONA NON GRATA IN STEFAN CEL MARE !!!!!

mmstoica1978
mmstoica1978  •  10 Septembrie 2010, 13:18

respect MM ,forza steaua

lucell
lucell  •  10 Septembrie 2010, 12:58

manager la 2 cluburi diferite care au castigat campionatul si a ajuns si in finale de cupa/supercupa romaniei :) a dem ca nu a fost o intamplare titlul castigat cu Steaua si a facut la unirea performante de neimaginat.sa fim seriosi si sa recunoastem ca e un manager f bun...ca are el caracterul care il are e altceva. multa bafta MM

Vezi toate comentariile (17)
Comentează