FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Mihai Stoica, după derby: ”I-am spulberat, rezultatul trebuia să fie mai mare!”

Mihai Stoica a fost euforic la finalul meciului cu Dinamo
Mihai Stoica a fost euforic la finalul meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 01:10

Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a explodat de fericire la finalul derby-ului cu marea rivală: ”Cînd baţi Dinamo e ca şi cum ai lua campionatul!”

MM Stoica a apărut la declaraţiile de la finalul partidei cu Dinamo purtînd pe sub sacou un tricou avînd un imprimeu cu un cîine negru. "Exemplare din acestea are Olăroiu. Cămaşa pe care am purtat-o era toată udă", şi-a început discursul oficialul din Ghencea.

Apoi, i-a desfiinţat pe adversarii din derby şi a lăudat jucătorii echipei sale. "Rezultatul e unul mincinos. Am spulberat Dinamo, chiar dacă pe final am trăit cu uşoare emoţii. Vreau să remarc doi jucători, în afara lui Iliev şi a celor doi care au ieşit accidentaţi, Tatu şi Chiricheş. Martinovici a demonstrat că este un războinic, un luptător, ne-a lipsit enorm, iar Chipciu a făcut un meci formidabil, cel mai bun al său de la transferul la Steaua. A avut calitate şi a făcut un efort extraordinar pentru orice minge", a comentat MM.

"Stoichiţă are traseu de campion!"
Stoica l-a lăudat apoi pe tehnicianul roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă. "Am avut un parcurs bun, foarte bun ar fi fost dacă nu era sincopa cu FC Vaslui. Ştim că i se termină contractul, să bată el pe CFR duminică şi atunci se înscrie cu şanse mari în cursa pentru banca Stelei şi în sezonul viitor. Parcursul lui Stoichiţă e unul de campion, şapte victorii, două egaluri şi o singură înfrîngere", a declarat Stoica.

Îmbrăţişat de fiică
Fluierul arbitrului portughez l-a găsit pe Mihai Stoica alergînd spre "oficială". Managerul stelist a vrut cu orice preţ să o îmbrăţişeze pe fiica sa, Theodora, care l-a susţinut din tribună şi care plîngea de fericire la finalul partidei.

"Suporterii Stelei au fost senzaţionali. Şi cei de la Nord, şi cei de la Sud. Cred că turcii şi grecii ar trebui să ia lecţii de la aceşti fani" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Indiferent pe ce loc vom termina, spun doar atît: Steaua e singura echipă din România care se poate califica în grupele unei cupe europene" (Mihai Stoica, manager Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (36)
sauron1989
sauron1989  •  18 Mai 2012, 15:10

Si ca sa continui...Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva...Daca si cele mai titrate echipe din Romania au ajuns sa joace in halul asta,atunci e clar ca fotbalul de la noi e in declin total...Sper doar ca Vaslui sa ia campionatul deoarece a fost singura echipa care a jucat si fotbal... E trist si se pare ca , conducatorilor,cum e MM, care se presupune a fi cel mai bun manager din tara, nu i se pare nimic in neregula la echipa steaua... La fel cum la DInamo Bonetti spune ca el nu a gresit cu nimic... La Dinamo nu trebuia schimbat antrenorul,ci preparatorul fizic deoarece Dinamo a picat mai intai fizic si apoi cu venirea d-nului italiano verro au cazut si psihic...

sauron1989
sauron1989  •  18 Mai 2012, 15:05

Mai MM,mie unul mi-ar fi rusine sa spun asemenea aberatii...Steaua a jucat la fel de prost ca si Dinamo..Nu stiu daca a fost o intelegere sau cva dar cert e ca ceea ce s-a vazut pe teren a fost un meci de toata jena...din partea ambelor echipe...Nu asa ceva se asteapta de la un derby Steaua-Dinamo...Ambele echipe bubuiau mingea si se intreceau in gafe...Sa nu spun despre greselile lui Grigore care nu are nici o treaba cu fotbalul,dar de greselile portarilor...Naumovschi respingea toate mingile in fata in conditiile in care mingea putea fi prinsa,nu a iesit pe centrari iar Tatarusanu a luat un gol de curtea scolii de la Tucudean...Asta nu e portar de nationala..

dommon
dommon  •  18 Mai 2012, 11:36

haha, ce comentarii de frustrati :)) pai dinamo avea cu cve sa ne bata aseara?? mai trebuie si echipa...au jucat prost ca nu i-am lasat noi, sau asta le e valoarea, nicidecum n-a fost blat...cand iei bataie de la sportu, petrolul, ceahlaul si alte echipe minione, te mai miri ca nu bati steaua cu 48000 de suporteri in spate?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează