FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica, încolţit din toate părţile » Gigi Becali: "Dacă îl las şi eu, nu mai are pe nimeni"

Pe Mihai Stoica doar Gigi Becali îl mai susţine la Steaua
Pe Mihai Stoica doar Gigi Becali îl mai susţine la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 16:38

Mihai Stoica mai are un singur susţinător la Steaua: Gigi Becali. Patronul Stelei nu e supărat că managerul echipei este implicat într-un nou scandal şi-l consideră pe MM lucrat de ceilalţi angajaţi

"Cineva din club are ceva cu el, altfel nu-mi explic. Poate că trebuie să dau afară vreo 3-4 persoane. Dacă îl las şi eu, cine mai e cu el? El nu mai are pe nimeni să-l susţină. Eu am încredere în MM, se luptă cu lupii şi cu urşii pentru Steaua", a spus Gigi Becali la emisiunea Versus, pe GSP TV.

Patronul Stelei a dezvăluit că se va implica în Comisia de Cultură şi Sport a Parlamentului European, pentru a susţine un proiect ce ar avantaja echipele de club care dau jucători la echipele naţionale:

"Vreau să intru în comisia de Cultură şi Sport şi comisia de Justiţie. Pot să spun acolo nişte lucruri la care mă pricep. Vreau să obţin nişte bani pentru cluburile care au jucători la echipele naţionale.

Această decizia va fi în avantajul echipelor care au mulţi jucători români. Va încuraja creşterea fotbaliştilor români".

Scene şocante cu MM Stoica la Mediaş! Managerul Stelei a bătut un om după meci. Citeşte AICI amănunte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gio1
gio1  •  13 Septembrie 2011, 21:46

mitza, unDERBEDEU de la Soldova. Parvenit, infumurat, fara educatie, Familia lui cred ca e foarte mandra de el...de fapt trebuie sa fie si ei la fel ca mitza, pt ca cine se aseamana se aduna...

adra
adra  •  13 Septembrie 2011, 15:00

ce expresii va folosi in parlamentul europei ?? brrrrr oita , brrrr....

goma
goma  •  13 Septembrie 2011, 14:51

asta e talentul lui MM de asi face prieteni,stiinta comunicarii.cine o sa-l bage in seama la parlamentul european daca sta in ultimul rand cu extremistii si renegatii ca severin?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează