FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

Mihai Stoica, ironii după CFR Cluj - U Craiova » S-a revoltat după penalty-ul lui Gustavo: "Iar l-au furat «albitrii» pe Petrescu?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 09:20

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, a comentat penalty-ul executat de Gustavo în meciul cu CFR - U Craiova 1-0.

Oficialul celor de la FCSB a criticat poziția în care se afla Mario Camora, care în momentul executării penlaty-ului era aproape de executant.

"A bătut și Camora penalty cu Gustavo. Mingea i se întoarce lui Gustavo cu poarta goală, dar Camora i-o suflă. Iar l-au furat «albitrii» pe Petrescu?", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

900489 captura 1
Nici oltenii nu au respectat regulamentul. În imaginea de mai sus pot fi observați și doi jucători ai celor de la U Craiova care fură startul. 

Citește și: Becali a comentat faza penalty-ului din prelungiri de la CFR Cluj - U Craiova + Cum l-a luat FCSB pe Qaka

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
960317577335949
Andrei Dorin  •  07 Mai 2018, 13:51

La distanţa de 9,15 m trebuia sã fie Camora in momentul execuţiei penaltyului. N-avea cum sã intervinã ,sã acorde corner.VICIERE DE REZULTAT

883135188391540
Popa Corneliu  •  07 Mai 2018, 09:40

"Frunzarind" marile platforme on line a "gazatelor de sport" se observa POLITICA EDITORIALA ***, ***! Foarte multe materiale cu victoria de rasunet mondial a echipei Dinamo la Medias si relatari cu nemiluita despre vicierea de rezultat a arbitrilor la meciul Real-Barca, adica "sa ne bagam mintile in cap" vedeti ca si-n alte campionate "se ciordeste" cu arbitrii si se fac clasamente! Dar nimic de arbitrajul lui Avram care a aratat intregii lumi fotbalistice din Romania ca CraiOlguta PSD+SRI Dolj, a trantit mevciul! Daca au vazut craiovenii ca nu pot Ei sa dea autogoluri, au ratat si un 11m pentru ca nu "iesea rezultatul" care trebuia! In schimb "Din cauza saraciei", n-au programat duminica LPF meciul Poli Iasi-FCSB? Eu cred ca de frica ca vor veni foarte multi suporteri stelisti, asa lunea poate mai au si ei treaba, nu? Dupa ce JUSTITIA din Romania "***, facand din FCSB martiri, vor veni si mai multi spectatori sa sustina echipa unui patron oier, nu a unei echipe impuse de tancurile sovietice si de "conserve de kgb-sti/fsb-isti" din tara noastra! Becali deranjeaza si COOPERATIVA "nu-si mai poate face jocurile"! Restul de conducatori si samsari straini de "tintarul Cooperativei" au fost inlaturati "cu metode specifice", mai exact bagati in puscarii! Acum din bani publici, a echipelor de Partid si Primarii (chiar a servicii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  06 Mai 2018, 20:51

chiar nu functioneaza legea ..cu acest infractor?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează