FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Mihai Stoica, după ce Leo Strizu l-a comparat cu Fane Spoitoru: „Răspunsul meu e același!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a reacționat, în urma declarațiilor făcute de Leonard Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor.
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a reacționat, în urma declarațiilor făcute de Leonard Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor.

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 18:00 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 18:21

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat, în urma declarațiilor făcute de Leonard Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor.

Oficialul roș-albaștrilor l-a ironizat pe fostul tehnician din acte al formației care ocupă poziția a treia în clasamentul Superligii.

Fostul antrenor al lotului României de junioare la volei, mesaj șocant de 8 martie » Imagini obscene postate de Ziua Femeii: „Ce se întâmplă în Bangkok rămâne în Bangkok”
SCANDAL
Fostul antrenor al lotului României de junioare la volei, mesaj șocant de 8 martie » Imagini obscene postate de Ziua Femeii: „Ce se întâmplă în Bangkok rămâne în Bangkok”

Mihai Stoica, după atacul lui Leo Strizu

„Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el. 

Numai bine! Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit celor de la Fanatik. 

Leonard Strizu: „MM Stoica un fel de Fane Spoitoru” 

Leo Strizu a dat detalii despre una dintre cele mai mari umilințe trăite în perioada în care a fost „principalul” vicecampioanei, și anume momentul în care i s-a refuzat plecarea alături de echipă în cantonamentul din Turcia. 

„Nu vreau să mă feresc, să cer scuze celor pe care îi implic în discuție, vreau să vă spun realitatea, chiar dacă îi pun într-o lumină proastă. 

(...) Primesc mesaj pe telefon de la MM Stoica: «Mă, tu ce cauți în cantonament? Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit!». (...) I-am zis: «Băi, Memeule, hai să vorbim un pic». Îmi spune: «N-avem bă, ce să vorbim!». N-a vrut să vorbească. 

Tot prin mesaje i-am spus: «Până la urmă, ce trebuie să fac eu (n.r. în funcția de la FCSB)? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine». «Nimic! Te duci la conferințe și vii la meciuri oficiale!». 

De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Că ce vrea să facă MM-ul la Steaua ... poate fac ceva o comparație greșită, dar e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie! (n.r. - Ion Titișor, alias Fane Spitoru, a fost un temut interlop al anilor '90)”, a declarat Strizu, pentru Fanatik. 

Leo Strizu: „Cu MM Stoica eram mai mult decât frate” 

Leo Strizu a vorbit ulterior și despre legăturile sale din trecut cu Mihai Stoica și modul în care cei doi au început să colaboreze. 

Chiar dacă Mihai Stoica a jucat un rol determinant în mazilirea sa de pe banca FCSB, Strizu nu uită că cei doi au avut, la un moment dat, o relație solidă. Tehnicianul susține că tocmai el e cel care a susținut venirea lui MM la clubul lui Becali, în urmă cu două decenii. 

„Eu l-am întâlnit pe Mihai Stoica prin intermediul lui Sică Puşcoci, avea nevoie de nişte bani. Eu eram în Turcia şi i-am zis să ia din cont şi să îi dea lui MM Stoica. La un an după ce m-am lăsat de fotbal, Mihai Stoica m-a contactat şi mi-a spus să vin să lucrăm împreună. Am acceptat şi am avut o perioadă foarte frumoasă cu Mihai Stoica în care eram mai mult decât fraţi. 

Am suportat împreună și lucruri bune, şi lucruri rele. Am pus amândoi umărul la salvarea echipei de la retrogradare, vorbim de perioada Oţelul”. 

Leo Strizu se laudă că a votat pozitiv pentru venirea lui MM Stoica la FCSB 

Leo Strizu continuă istorisirea sa legată de Mihai Stoica: „(...) Acum, eu ţineam la prietenia cu MM Stoica şi i-am spus lui Teia Sponte să facem tot posibilul să îl aducem şi pe prietenul nostru (n.r. - la Steaua). Teia Sponte se apropiase de MM. Tot în acea perioadă, undeva în 2002, în perioada de pauză, Teia spunea să ne întâlnim cu Gigi Becali. Nu ştiam ce are în cap Teia, dar presupuneam. Asta era sâmbătă şi luni trebuia să fie numit la echipă Marius Stan. 

În momentul în care ne-am întâlnit cu Gigi Becali, Teia a venit cu o soluţie şi a spus că ar fi bine să ne punem un apropiat preşedinte. Gigi a întrebat ce variante sunt. Teia s-a uitat la mine, am dat din cap şi el a spus: «Mihai Stoica». Când a auzit Gigi Becali de Mihai Stoica… îi zisese într-o emisiune «Tu n-ai atâta vacanţă câtă şcoală am eu!», ceva de genul ăsta. «Nu, că s-a luat de mine», zice Gigi.

I-am spus: «Măi, Gigi! E bun, când îi dai drumul din cuşcă, muşcă pe toată lumea». I-am spus că îl susţin pe Teia Sponte şi că MM merită, este ostaş bun. L-am sunat pe Mihai Stoica şi i-am spus să renunţe la toate celelalte variante şi să vină la Steaua. Cam ăsta a fost tot filmul!”, a spus Leonard Strizu, conform sursei citate. 

VIDEO. Adrian Mutu a vorbit despre plecarea lui Leo Strizu de la FCSB + Ce spune despre problemele cu VAR: „Ar trebui făcut un update”

Citește și: 

Încă un „șoc” la FC Argeș » A demisionat și Constantin Schumacher: „Aici decide un om care dă 2-3 lei!” + cine va conduce echipa la următorul meci

Adrian Bumbescu nu l-a iertat pe Emeric Ienei: „Seara, m-a anunțat titular, iar dimineața m-au scos din echipă cu Danemarca. A fost un șoc! Aș fi jucat și eu la Mondial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
Mondo
Mondo  •  09 Martie 2023, 05:45

Asta ajuns *** proasta liggii 1. Nici nu mai stiu ce este: ***, ***, ***, ***, ***, ... , poate chair toate la un loc. Se face de ris peste tot pentru maruntis de la Becaliot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  09 Martie 2023, 03:57

In Aussie Rules, rugby australian cu niște reguli un pic diferite, sistemul VAR exista de mai mult de 10 ani, iar discuțiile dintre arbitru și cei din cabina sunt transmise prin stația de amplificare a stadionului, in timp real...

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Martie 2023, 22:42
Postat de befree pe 08 Martie 2023, 21:30

Nu inteleg de ce atata compasiune din partea infractorului MM!? Uman vorbind, Strizu e la cateva "etaje" deasupra memeului.

Exact. Nuvelul lui Strizu e prostul satului.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează