FOTBAL  »  Superliga  »  MIHAI STOICA, AFECTAT DE MOARTEA UNUI PRIETEN

Mihai Stoica: "Moartea unui prieten m-a determinat să mă schimb"

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, este afectat de moartea unui bun prieten, fapt care l-a făcut să ia nişte decizii importante. Oficialul ialomiţenilor scrie, într-o postare pe blogul personal, că regretă că a fost ironic în declaraţiile făcute vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, cu privire la duelurile pe care le-a avut, de-a lungul carierei cu Rapid.

Stoica spune că a fost înţeles greşit şi că nu a declarat niciodată că rapidiştii ar avea complexe faţă de el: "Ieri am refulat puţin, le-am amintit celor care îmi înjură familia îngrozitor cîteva episoade recente. Am fost ironic, dar civilizat. Apoi, am regretat. Mereu mi se întîmplă aşa. Mă simt foarte bine cînd vorbesc, nu aşa bine după. Dar, aşa sînt eu şi mi-e greu să mă schimb, chiar dacă încerc.

Presa a denaturat din nou. N-am spus niciodată că rapidiştii ar avea complexe faţă de mine. Dar, asta e altă poveste. Aşa va fi mereu. Titluri care n-au legătură cu conţinutul articolului, exagerări, invenţii. Înţeleg. Sîntem în plină criză, iar scandalul vinde bine".

Oficialul ialomiţenilor este afectat de moartea unui bun prieten, iar dispariţia prematură a unui om alături de care a copilărit l-a făcut să realizeze care îi sînt priorităţile: "Am avut momente în viaţă în care am luat decizii pe care le-am respectat mereu. Astăzi am realizat că mă afectează probleme minore şi am decis să mă schimb. Indiferent de jignirile care-mi vor fi adresate, nu voi mai răspunde. Nu voi mai lăsa ştacheta aşa jos.  31 iulie va fi o nouă bornă în viaţa mea. Veţi vedea…", îşi încheie Mihai Stoica mărturisirea.

Click AICI pentru a citi postarea de pe blogul personal al lui Mihai Stoica

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
yakyfloyama29
yakyfloyama29  •  01 August 2010, 23:26

Incredibil ce se intampla cu Urziceniul, nu imi vne sa cred ca am inteles ca in ucl a castigat aprox 14 milioane de euro, cum se poate sa va plangeti ca stati rau financiar, incredibil. Mihai Stoica pt mne esti cel mai tare manager din tara, iar Steaua nu te va uita niciodata. Dumnezeu sa-ti odihneasca prietenu in pace.

mariomarian
mariomarian  •  31 Iulie 2010, 22:48

condoleante

lucell
lucell  •  31 Iulie 2010, 22:16

tu esti sanatos sau doar FOARTE FOARTE P R O S T???

Vezi toate comentariile (23)
Comentează